Snap
  • Baby

poepen is een kunst in ons huis

Dan denk je alles meegemaakt te hebben, dit had ik alleen gehoord maar dacht dat het een fabel was!

Daar schrok ik vanmiddag toch even van... mijn schattie had nog geen poep-luier gehad dus die zat er wel aan te komen. Heerlijk wat gedronken bij mams en daarna in de wipstoel na genieten.  Tijdje later, wow, ik had de afwas ff gauw gedaan in 1 keer, werd mevrouwtje ineens erg praterig, ze bleef maar doorgaan dus ik neem haar heerlijk nog even op schoot. Gezelligheid hoor bij mams, ineens wordt het erg warm en nattig... ik dus voelen maar zag niets. Komt mn vriend kijken en zegt tie: poep gedaan schat, het zit tot  in haar nekje. 

Ik had dat nog nooit gezien! Wat een ellende! Ze zat helemaal onder! :-D  en een lol dat ze had! Moeders moest haar gelijk in bad doen!

9 jaar geleden

Hihi tja, heb die op haar witte muur gehad, mooi op de kussen, luier af, zo dacht ze lekker vrijheid blijheid. En laatst vriendin van me met zoontje van 1 jaar, Hmm ik denk hij heeft poepie gedaan (geurtje) dus zij lekker broekje uit, ja hoor helemaal er onder, kleed lekkere ventje uit om onder de douche te gaan, Hihihi lekker met blote billen plasje op vloerkleed kon er niet tegen kijken.

9 jaar geleden

Hahaha heerlijk hè! Hier toevallig gister ook zo'n 'poepluier'. Gelukkig niet midden in de stad ofzo :) dan wordt het allemaal toch wat lastiger.