{{ message.message }}
{{ button.text }}

poepen is een kunst in ons huis

Dan denk je alles meegemaakt te hebben, dit had ik alleen gehoord maar dacht dat het een fabel was!

Afbeelding blog 'poepen is een kunst in ons huis' Achtergrond blur afbeelding

Daar schrok ik vanmiddag toch even van... mijn schattie had nog geen poep-luier gehad dus die zat er wel aan te komen. Heerlijk wat gedronken bij mams en daarna in de wipstoel na genieten.  Tijdje later, wow, ik had de afwas ff gauw gedaan in 1 keer, werd mevrouwtje ineens erg praterig, ze bleef maar doorgaan dus ik neem haar heerlijk nog even op schoot. Gezelligheid hoor bij mams, ineens wordt het erg warm en nattig... ik dus voelen maar zag niets. Komt mn vriend kijken en zegt tie: poep gedaan schat, het zit tot  in haar nekje. 

Ik had dat nog nooit gezien! Wat een ellende! Ze zat helemaal onder! :-D  en een lol dat ze had! Moeders moest haar gelijk in bad doen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je