Snap
  • Baby

Poepen in bad.....

Eigenlijk zegt de titel al voldoende...hmmm

Uit respect voor mijn kinderen zal ik geen namen noemen in deze blog maar van alle dingen die we als ouder mogen schoonmaken vind ik dat toch wel het naarste wat er is hoor.

Het gebeurt gelukkig niet heel vaak maar vanavond had ik het voor de derde keer en ik hoop echt dat we er snel klaar mee zijn hoor. Het zal zeker beter gaan als de meiden volledig zindelijk zijn.

Als we een "normaal" bad hadden gehad was het eigelijk niet zo'n ramp geweest, je spoelt het weg en je bent klaar. Maar wij hebben geen normaal bad, wij hebben een bibabad. Dit is een heel handig stoffen bad wat makkelijk opklapbaar is voor de kleine badkamer. Ideaal voor onze badkamer.

Maar het moraal van dit verhaal dat poepen in een bibabad is niet fijn en niet makkelijk schoon te maken. Hopelijk willen de meisjes er nog wel in volgende keer......hahaha

De eerste keer dat het gebeurde was al weer een tijde geleden en toen was het best een opgave om de meiden weer in het bad te krijgen. Gelukkig hebben we ook een heerlijke douche dus dan maar niet in bad.

Is het bij jullie ook een keer gebeurt? En hoe reageerde jullie kinderen erop?

11 jaar geleden

gatsie, das inderdaad niet erg lekker. mijn ervaring met poepen in bad is dat je meestal de drol er zo uit kunt scheppen. zelf doe ik dan toch wel even schoon water in bad. als het derrie is, is het natuurlijk een ander verhaal. wij willen ook graag een bibabad maar als het schoonmaken lastig gaat, moet ik er nog even over nadenken. over het algemeen gaan kinderen gewoon weer in bad, als je er zelf maar niet te veel aandacht aan besteeld.

11 jaar geleden

Suzannah kan ook niet heel goed zelfstandig poepen dan is het bad dus erg prettig. Als het gebeurt dan zijn het ook echte stenen! Daar kan je een raam mee in gooien en dat is niet overdreven.

11 jaar geleden

Hier ook best vaak gebeurd. Onze oudste had moeite met poepen en in bad ontspannend hij en gebeurde het per ongeluk. Hij schrok er elke keer zelf van en vond het heel erg maar naar mate hij ouder werd stopte hij ermee want dan gaf hij op tijd aan als hij naar de wc moest. Vooral hopen dat het een stevige drol is en die vingen wij met een bakje en spoelde die door de wc idd kind afspoelen en lekker in bed stoppen

11 jaar geleden

Hier ook een keer inderdaad, ons meisje was toen nog maar een jaar, maar ze gingen wel al samen in bad, tja... Gelukkig was de oudste er net uit gegaan om even te plassen, dus ik hoefde maar 1 kind af te spoelen :-) Wij hebben wel een gewoon bad, maar ook dan kun je een drolletje -:) niet gewoon wegspoelen, haha. Heel vies, brrrr....