{{ message.message }}
{{ button.text }}

Plotseling geen borstvoedingsvraag meer

Na 23,5 maand borstvoeding geven keek mijnn dochter me de volgende morgen met afgunst aan, van ga weg met die borsten!

Afbeelding blog 'Plotseling geen borstvoedingsvraag meer '

Ik heb ruim 23 maanden borstvoeding gegeven aan mijn dochtertje. Na 23.5 maand borstvoeding geven keek mijn dochter me de volgende morgen met afgunst aan, van ga weg met die borsten! Ik wist niet wat ik moest doen, ik bleef aanbieden, zo van je wilt altijd drinken in de ochtend, en avonds en tussendoor als je moe bent, of verdrietig bent. Waarom nu niet meer? Ik heb er echt wel moeite mee zo als mama die super veel plezier heeft gehad met borstvoeding ook al heb ik 20 borstonstekingen gehad en kloofjes en verstopte kanaaltjes, ik bleef altijd doorvoeden. Maar ja nu is het toch echt zo ver, het is klaar. na 2 dagen geen borst gegeven begon de rugpijn, echt niet leuk meer. Zelfs ademhalen deed pijn. Vanmorgen vroeg dan toch nog maar ff gekeken of ze wilde drinken aangezien de melk nog steeds niet weg was. En gelukkig jaaaaa ze wilde drinken, uit haar peuterbed ons bed in en nog ff drinken, al was het maar 1 minuut bij elke borst, toch heb ik kunnen knuffelen en afscheid kunnen nemen van de borstvoeding. Omdat het 3 dagen geleden zo plotseling ging heb ik geen afscheid kunnen nemen. (het doet toch wel wat met je) Ze begint nu echt groot te worden, over een weekje wordt ze 2. en we hebben altijd gezegd voor dat ze 2 is willen we afbouwen maar dan bedoelde ik afbouwen naar 2 voedingen per dag en dan nog 1 en dan niet meer. Het zal dan ook wel minder pijnlijk geweest zijn voor mij maar mijn dochtertje heeft nu zelf besloten en dat was ook goed. Mijn babytje groeit op!! Hebben jullie ervaring met plotseling stoppen na een hele lange tijd voeden? of hoe was het toen je sneller moest stoppen?? Hoe zat het met de pijn? Mijn pijn zit echt midden van me rug waar je bh bandje normaal zit en bij de schouderbladen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je