{{ message.message }}
{{ button.text }}

Please geen vlooien!

Wat zag ik net bij mijn dochter in haar nek? Het leek een wondje, maar toen ik goed keek was het een beestje!

Afbeelding blog 'Please geen vlooien!'

Hij liep vrolijk rond in haar hals en heeft een rood bultje achter gelaten. Ik heb voordat ik hem naar buiten smeet goed gekeken naar het beestje en ging direct googelen op afbeeldingen. Want stel je voor dat het een teek is. Maar nee het lijkt een vlo te zijn. Waar ik me eerst zorgen maakte over een teek denk ik nu G@#$%^^ (vul maar in) geen vlooien!!!!

De kat ligt te slapen en wil absoluut niet onderzocht worden want dan wordt ik aangevallen. Maar een snelle blik op de buik doet mijn vermoedens alleen maar stijgen. Zwarte puntjes in de vacht. Ik wil geen vlooien, bah! Alles in de was en alles inspuiten. Hoe moet ik dat überhaupt doen met een baby in huis? Dan moet ze maar een dagje naar een oppas zodat wij het huis kunnen inspuiten. Ik heb er nu al zin in. HELP!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je