{{ message.message }}
{{ button.text }}

Playdaten

Mama's met oudere kindjes kennen dit fenomeen al. De playdate.

Afbeelding blog 'Playdaten            ' Achtergrond blur afbeelding

Kindjes gaan bij/met elkaar spelen en de mama's zitten dan samen thee te leuten.

Maar vanaf wanneer begin je met deze playdate? Als baby, dreumes en peuter spelen kinderen veelal naast elkaar en niet met elkaar. Maar toch is het belangrijk dat ze wel leren samen spelen en ja gewoon wat social skills onder de knie krijgen. Kinderen die naar de opvang gaan hebben een aantal keer in de week 'verplichte' playdates. Jaé-Lynn zo dus ook. Zij gaat 3 dagen in de week naar de opvang. Ik merk dat zij het heel erg leuk vind. Ze houdt van aandacht en veel geluid en gezelligheid. En met de dreumesen die daar ook rond dwarrelen heeft zij daar niets te klagen.

Ook hebben wij af en toe 'playdates'. Met, wat ik eerder al vertelde, een vriendin van mij die 2 weken later is bevallen van een zoontje. Toen ze echt nog baby baby waren, was het voor hun gewoon een beetje liggen en schattig zijn. En waren dit gewoon dates voor de mama's, lekker bijkletsen enzo. Maar nu ze wat ouder zijn en kunnen kruipen etc is het super leuk om ze samen te zien.
Dus ik wil dat er zeker inhouden. En ook wordt het pas echt play over een paar jaar, is het nu wel super cute om te zien. En je kan niet vroeg genoeg beginnen met leren hè. En met een set goede social skill is iedereen blij!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je