{{ message.message }}
{{ button.text }}

pijn bij het geven van bv

Zijn er vrouwen die borstvoeding geven die mij wat tips willen geven wan mijn meisj is nu 3 maandjs maar elke voeding is pijnlijk

Afbeelding blog 'pijn bij het geven van bv '

hejj telkens dat ik bv geef heb ik pijnlijke krampen in de onderkant van mijn buik maar ook in mijn borst zelf dat kan lang aanhouden tot na de voeding soms moet overgeven of moet ik me leggen van de pijn wat niet aangenaam is voor mijn meisj telkens ik naar de dokter ga zegt hij dat het mijn regels zijn die opkomen of ik heb buikgriep is er iemand die dat herkend of enkele tips geeft? Groetjs 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je