{{ message.message }}
{{ button.text }}

PFFFFF vermoeiend soms

Afbeelding blog 'PFFFFF vermoeiend soms'

Mijn jochie van 9 maand had een paar dagen moeite met slapen, een drama. Overdag ging het goed, maar vooral in de nacht wakker. Als ik hem in zijn bed legde ging hij al tekeer en hij wou maar niet slapen. Ik heb van alles geprobeerd, heeft hij ergens last van, te donker, te licht, teveel lawaai, te rustig. Op het laatst weet je het niet meer. Hij was al vier nachten in de weer en dan raak je toch zelf ook wel een beetje vermoeid. Overdag kan ik niet even slapen, want er lopen nog vier kinderen rond, nouja drie...één is bij zijn vader. Maar toch dat was best zwaar. Ik hoor dan ook van mensen om me heen, maar je hebt al vier kinderen, dan weet je toch wat er is of hoe het moet. Nou echt niet hoor. Misschien in sommige dingen wel, maar al de kinderen zijn weer anders en het is toch elke weer uitzoeken. Nou was het bij mijn kereltje wel zo dat hij tandjes moest krijgen, er kwamen twee door. Ik had al zo'n vermoeden dat het daar van kwam, maar toch ga je twijfelen. Na de vierde nacht doorhalen, kreeg hij smiddags hoge koords, over de 40 graden. In de loop van de avond zakte het weer af. Ik heb hem die avond op bed gelegd en jahoor...hij sliep. Ik kon het bijna niet geloven, toch nog stiekum even kijken of hij wel echt sliep, maar het was muisstil. Hij heeft de hele nacht weer doorgeslapen en ik ook. Wat was dat heerlijk!!!! Het waren dus wel de tandjes waar hij last van had. Ik hoop, vooral voor hem, dat hij van de rest van zijn tandjes minder last heeft.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je