{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pfff De griep heerst in huis, iemand tips?

Nummer 1, check, nummer 2, check, nummer 3, check, manlief, check.... komt wel heel dichtbij zo die griep!

Afbeelding blog 'Pfff De griep heerst in huis, iemand tips?' Achtergrond blur afbeelding

De hele familie ligt ziek op bed/bank/bad... De kleinste kwam met een pijnlijk keeltje terug van de creche.. Toen zijn broer ook begon te niezen voelde ik de bui al hangen. Iedereen behalve ik loopt rond met een dikke loopneus en verhoging.

Mijn taak in huis is uitgebreid van vrouw van en moeder naar verpleegster. Kippensoepje hier, zakdoekjes daar, emmertje in de slaapkamer en dampo op de ruggetjes smerend. Ik ben helemaal KAPOT aan het einde van de dag... en dit gaat al drie dagen zo!

Help me moeders, heeft iemand wonder pillen of een magische spreuk? Zodat in ieder geval mijn vriend weer boven water komt en mee de verpleegster uit kan hangen.

Tot die tijd roep ik: Keep calm and use your snotlap!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je