{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pff wat valt het zwaar

Liggen in de box... Neh daar heb ik geen zin in. Lopen mama, ik wil lopen!

Afbeelding blog 'Pff wat valt het zwaar'

met pijnlijke rug zit ik nu even op de bank. Hopen dat hij even blijft liggen, want mama moet even bijkomen... 

Zoonlief is nu bijna 6 maanden oud, maar niemand heeft mij kunnen voorbereiden op zo'n sterke wil en fysieke kracht vanuit zo'n kleintje! 

Het gaat me eigenlijk allemaal veel te hard. Meneer heeft besloten om te willen lopen aan mama's hand. Liggen, noway! Zitten, als t moet... Lopen mama, ik wil lopen! Voetje voor voetje gaat hij vooruit. Voerbak van de katten onderzoeken (dus maar snel voor gaan staan, zodat hij hem niet ziet), naar de katten lopen (waaaaa, wegwezen!) of gewoon stapje voor stapje. Nu moet ik niet zeuren, weet ik ook wel. Lekker zo'n kind dat veel wil bewegen. Ja, maar waar zijn de momenten van rustig in de box spelen? Ben ik de enige die beter geen box had kunnen aanschaffen? Maar hopen dat hij, nu hij aan het lopen begonnen is, ook snel alleen kan lopen. Dan kan ik rennend mijn spullen gaan redden...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je