{{ message.message }}
{{ button.text }}

Parttime borstvoeding geven

Afbeelding blog 'Parttime borstvoeding geven'
Het beste van twee werelden...dat leek me wel wat! Als thuisblijfmama kan ik overdag heerlijk de borst geven (ook als we ergens zijn, niks handiger dan dat!) en in de avond heeft mijn vriend 'dienst', en mag hij een flesje geven. Ik kan dan een uurtje extra slapen, aangezien mijn peuter rond 06.00 alweer springend naast zijn bedje staat. Aangezien het kolven mij niet lukt, maximaal 20 ml, krijgt de kleine meid dan een flesje kunstvoeding. Natuurlijk weet ik dat kunstvoeding fataal is voor de melkproductie. Je borst produceert dan te lang achter elkaar geen voeding, en begint langzaam op te drogen. In feite geef je overdag dan veel meer voedingen, om zo de productie op te krikken. Ik voed overdag zo om het uur, en ik merk dat de productie weer omhoog schiet. Ook drink ik, op aanraden van mijn Antilliaanse schoonmama, de hele dag warme ovomaltine om mijn borsvoeding een boost te geven. Ik klaag niet hoor ;) Mijn doel was 6 maanden, maar eerlijk gezegd zou ik het op deze manier gewoon nog langer doen. Ik hoop het nog heel lang op deze manier te mogen volhouden!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je