Snap
  • Baby

Papa wil niet meer thuisblijven

Help ik heb geen oppas voor de kleine man meer. En financieel is het bijna niet denkbaar om minder te gaan werken.

hallo mama's

Ik heb 2 prachtige kids. 

Een dochter van bijna 6 en een zoontje van bijna 4 maanden. 

De opvang van me schoolgaande dochter is geregeld door mijn. Stiefmoeder die haalt haar op na school op de dagen dat ik werk. 

Mijn zoontje blijft 1 dag in de week bij mijn moeder en 2 dagen in de week bij zijn vader. 

Nu heeft papa te kennen gegeven dat hij hier veel moeite mee heeft en het liever niet meer doet. 

Auw dat doet pijn om te horen papa wil niet met jullie zoontje thuisblijven. 

Maar ja daar zet je je snel overheen alarmbellen gaan af in me hoofd nu moet ik dus met spoed iets anders regelen. 

Mijn moeder wil geen dag extra oppassen. Dus heb ik op het werk aangekaart ouderschapsverlof te willen nemen vanaf februarie of mijn dagen te wijzigen. 

Hopelijk lukt het dagen wijzigen want met 2 dagen werken heb ik veel te weinig inkomen als alleenstaande moeder. 

9 jaar geleden

Waarom maak je van ZIJN probleem JOUW probleem?! Ik ben het helemaal met Dani eens! Hij hoort gewoon voor z'n kind te zorgen en op te voeden. Wat Patricia zegt is ook helemaal waar. Als alleenstaande heb je veel rechten. Dat je wettelijk gezien een bijdrage in de opvoeding van je kind mag eisen bij de papa van je zoontje, ligt er natuurlijk wel aan of hij jullie kind heeft erkend. Dan heb je er namelijk recht op en dan kun je dit als het moet afdwingen via de rechter. Heel veel succes!

9 jaar geleden

Papa wilt niet oppassen... Dat heet niet oppassen als je z'n vader bent dat heet zorgen voor en jij je in bochten wringen om een oplossing te vinden. Ik zou het hier nog 1x met hem over hebben...

9 jaar geleden

Vreselijk om zoiets te horen zeg !! En las dat je zelf op een kinderdagverblijf werkt. Kan hij daar niet tegen een korting heen?? Maar inderdaad, als alleenstaande ouder heb ik op heel veel recht. Succes met uitzoeken.

9 jaar geleden

Kind ook naar op de opvang? wil jij je kindje niet naar de opvang hebben eventueel een gastouder? je krijgt namelijk een groot bedrag van de belasting Wat vrezelijk dat zijn vader niet voor zijn kind wil zorgen. Als alleenstaande ouder heb je veel rechten he. zo kan je hem bijvoorbeeld ook geld laten betalen want jij moet minder werken hierdoor.