{{ message.message }}
{{ button.text }}

Papa weer aan het werk

Afbeelding blog 'Papa weer aan het werk' Achtergrond blur afbeelding

En toen was onze kleine meid al 3 weken. Deze week de eerste week zonder papa thuis. Dat was wel even wennen voor mij. Ineens kan je de taken niet meer verdelen en droeg ik zelf de zorg voor Lily. Daarbij kwamen deze week ook die verschrikkelijke buikkrampjes. Hartverscheurend gehuil en weinig kunnen doen, het is dan wel heftig! Soms vraag ik me dan ook af: Doe ik het allemaal wel goed? Dit hoort denk ik bij het beginnend moederschap. Ook vermoeden we verborgen reflux, dus we zijn op advies van de dokter het eten van Lily nu aan het indikken. Moeder zijn is superleuk, maar makkelijk is het zeker niet. Ondanks alles is het toch wel heel erg genieten! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je