{{ message.message }}
{{ button.text }}

Paniekaanvallen

Sinds mijn laatste post schrijf ik elke dag in een dagboek. Het maakt niet uit wat ik schrijf als mijn gedachten er maar in kunnen. Zo zitten er ook wat ondergekraste pagina's in. Deze post is van 17.01.2018 Vandaag was een drukke dag. Martijn brengt de kinderen naar school en ik heb vanavond een babyshower met allemaal mensen die ik niet ken. Alleen dat geeft me nu al zoveel stress. Terwijl ik het altijd leuk vond om nieuwe mensen te leren kennen. Ik moet nog iets maken dat blauw is maar ik heb geen idee. Ik moet ook de UWV papieren invullen ivm mijn hernia. Vandaag heb ik ook de verwijzing van de huisarts voor de psycholoog gekregen. Ik ben namelijk bij de huisarts geweest samen met mijn man. De huisarts was verbaasd dat ik in mijn jeugd of later nooit hulp heb gekregen. Er staat in; suïcidaal maar geen plannen. Ik schrok maar toch ook weer niet. Het klopt. Ik wilde hem eigenlijk niet aan mijn man laten lezen want ik was bang dat hij zou schrikken. Ergens wil ik namelijk nog

Afbeelding blog 'Paniekaanvallen' Achtergrond blur afbeelding

steeds niet toegeven aan het feit dat het niet goed met me gaat. Straks moet ik mijn oudste meisje naar ballet brengen. Hoe maat het nu toch met ze? Ik hou zo onwijs veel van ze, maar deze periode is zo zwart dat ik niet veel kan geven. Ik doe mijn best en praat veel met ze. Openheid en eerlijkheid maar niet teveel. Met mijn oudste gaat het helemaal niet goed op school. Er zijn kinderen in de klas die heel fysiek agressief zijn naar andere kinderen. Plus ze heeft aangeven dat ze haar biologische vader zou willen ontmoeten. Dit heeft ze een paar keer aangegeven dus nu ook hem gecontacteerd. Hopelijk wil hij haar ook zien want dat is het probleem. Ze weet nog van niks dat ik met hem contact heb, pas als het helemaal goed is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je