Snap
  • Baby
  • pampers
  • lifeoftham
  • pampersluiers
  • luierbroekjes

Pamper broekjes luiertest!

onze ervaring

Luiers.. 

je ontkomt er niet aan zullen we maar zeggen vanaf dat je een babytje mag krijgen! 

In alles soorten maten printjes vormen of wasbaar 

We hebben ook al heel veel geprobeerd, zijn wel uiteindelijk bij 1 merk ( wat ik blanco hou) blijven hangen want ieder zijn eigen voorkeur en ervaring! 

Op instagram werd ik uitgekozen als pampers tester. Zo mochten wij luierbroekjes gaan testen, maatje 5 want Evan droeg nog 4 maar met wat vaker nat en nachtelijk nat werd het tijd voor maatje groter! 

Broekjes hadden we overigens ook nog nooit geprobeerd , en gezien verschonen een drama/gevecht is met onze drukte maker leek me dit onwijs handig!  

Ondertussen hebben we het hele pak er bijna doorheen en zijn we absoluut tevreden! 

Lees hij stapt er zo in , absorberen goed en lang en zijn ook zo open te scheuren en dus handig uit te doen! 

Ook het materiaal voelt fijn en zacht aan voor die lieve zachte billetjes. 

Nadelen die ik ervaar; 

- ze scheuren soms iets te makkelijk waardoor ik een net nieuwe luier dus kapot scheurde bij het omhoog trekken

- of het aan Evan ligt geen idee.. maar 2x gehad dat hij toch nat was / ernaast plaste ofzo . Of dat dit kwam doordat de luier nog net iets te groot was of dat de randjes dan toch niet oke zaten. We don’t know

Maar over het algemeen echt super tevreden! En kan ik ze zeker aanraden om te gebruiken en wil ik ze absoluut vaker gaan aanschaffen. Vooral voor de nacht gebruiken we ze nu vaak. 

Daarnaast mochten wij ook de doekjes testen en deze vond ik heel fijn, ik hou persoonlijk van een vrij natte billendoek. Dat je echt lekker het idee hebt dat hij ook echt schoon is na het verschonen. En dat hebben deze doekjes ab-so-luut!  

Pampers jullie krijgen van ons een dikke pluim!✔️