{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oxfam Novib Pakt Uit cadeau

Afbeelding blog 'Oxfam Novib Pakt Uit cadeau'

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat Mamaplaats vaak bezig is met het doneren aan goede doelen. We doen er alles aan om andere mama’s doelen als Giro555 of Serious Request te laten steunen. Voor Serious Request kunnen ook mama’s met wat minder geld hun steentje bijdragen door het schrijven van een blog.

Oxfam Novib Pakt Uit cadeau

Nu hebben wij iets heel bijzonders gevonden: geef je collega, vriend of familielid een Oxfam Novib Pakt Uit cadeau! Jouw donatie wordt gebuikt om het leven van anderen te verbeteren. Je geeft een mooie kaart waarop staat dat het cadeau naar iemand anders gaat, zo laat je zien dat je maatschappelijk betrokken bent en maak je meerdere mensen blij met één cadeau! De cadeaus worden doorgegeven aan mensen in ontwikkelingslanden.

Hoe werkt het precies?

Als je een origineel cadeau zoekt voor iemand die eigenlijk alles al heeft, kan je denken aan het kopen van een geit, een aantal kippen of misschien een groentetuin! Zo zorg je ervoor dat kansarme mensen iets krijgen waar ze echt iets aan hebben en maak je jouw vriend/vriendin ook nog eens blij! Want laten we eerlijk zijn, hoe goed zou het voelen iemand anders gelukkig te maken met een geit? Je kunt kiezen uit meer dan 35 originele cadeaus en je kan de kaart die je ontvangt ook nog mooi laten inpakken.

Een aantaal voorbeelden uit de collectie:

  • Geit, 36 euro
  • Tien kippen, 17 euro
  • Schoolboeken, 9 euro
  • Groentetuin, 29 euro

Bekijk de collectie hier.

Onderzoek

Oxfam Novib heeft een onderzoek uitgevoerd naar hoe tevreden mensen zijn over hun cadeautjes tijdens de feestdagen. Hieruit is gebleken dat 1 op de 10 Nederlanders jaarlijks wel een cadeau ontvangt waar men niet op zat te wachten. Bij 26,4% beland een niet-gewild cadeau vaak onderin de kast. Vrouwen laten vaak zien dat ze blij zijn met een cadeau terwijl ze dat eigenlijk niet zijn. Daarom is een Oxfam Novib Pakt Uit cadeau het ideale kerstcadeau waar niemand ontevreden mee zal zijn! Deze unieke cadeaus zijn dé cadeautrend tijdens de feestdagen.

Hollands Next Topmodel

Ook de dames van Hollands Next Topmodel hebben een opname gedaan in samenwerking met Oxfam Novib, een commercial vol met dieren die jij kunt geven aan mensen in ontwikkelingslanden! Bekijk de commercial hier.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je