{{ message.message }}
{{ button.text }}

Overstappen van borst naar fles.

Overstappen van borst naar fles.

Afbeelding blog 'Overstappen van borst naar fles.'

Eindelijk, de lastige keuze is gemaakt. Na veel wikken en wegen heb ik besloten om te stoppen met borstvoeding.

Mijn dochter heeft een half jaar lang borstvoeding gekregen. Nu wil ik het gaan afbouwen, maar ze weigert de fles! Afgelopen zondag wilden we beginnen met het afbouwen van borstvoeding. Mijn afgekolfde melk laten ontdooien en in een flesje gedaan. Manlief wilde heel graag de fles geven, maar ze weigert!! Een uur lang hebben we het geprobeerd, maar ze krijste het uit.. Ze wilde de afgekolfde melk niet, kunstvoeding niet en het soort flesje maakte ook niks uit. Uiteindelijk toch maar weer de borst gegeven. Afgelopen maandag weigerde ze weer de fles, na drie kwartier had ze uiteindelijk toch 30cc uit de fles op.

Nu doen we het volgende, elke voeding 30cc kunstvoeding uit de fles. Nu maar hopen dat ze zo went aan de speen en uiteindelijk toch een keer wil gaan drinken uit de fles. Vanmiddag heeft ze gelukkig al 70cc op uit de fles, maar wel met moeite.

Zo sneu om te zien dat dit gepaard gaat met huilen. Hartverscheurend!! Maar tegelijkertijd geeft het ook een fijn gevoel dat ze alleen bij mama wil drinken :)

Op naar de volgende voeding en maar blijven hopen dat ze het snel gaat snappen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je