{{ message.message }}
{{ button.text }}

Overstappen naar de babyhapjes?

Jip is net 3 maanden oud, wanneer zal ik overstappen naar de babyhapjes? Ik merk dat hij zijn fles melk niet meer interessant vindt.

Afbeelding blog 'Overstappen naar de babyhapjes? ' Achtergrond blur afbeelding
Jip is net 3 maanden oud, wanneer zal ik overstappen naar de babyhapjes? Ik merk dat hij zijn fles melk niet meer interessant vindt. Hij heeft er ook niet echt genoeg meer aan en hij vindt ons eten veel interessanter. Ik heb af en toe al eens wat ananas/perziken sap op de vinger laten proeven en hij trekt er zo'n leuk gezicht bij. Ik las op internet dat je kind dit zelf aangeeft wanneer hij/ zij er klaar voor is. Maar ik hoor om mij heen dat je moet opletten i.v.m. de ontwikkeling van de darmen. Hij krijgt nu ook rijstebloem in zijn laatste fles, want dit is schijnbaar goed voor het doorslapen en de aanzet van de hapjes.

Hoe doen jullie dat met babyhapjes?

Mijn vraag is: Hoe ervaren jullie het overstappen naar babyhapjes en hoe hebben jullie dit aangepakt met jullie kids? Noot van de redactie Lees de blog babyvoeding voor 4 maanden voor meer informatie over babyhapjes en wanneer het verstandig is om hieraan te beginnen. Ook staan hier de signalen die je kunnen helpen om te bepalen of jou kindje al klaar is voor babyhapjes of dat je misschien toch beter nog even door kunt gaan met flesvoeding.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je