{{ message.message }}
{{ button.text }}

Overstap naar de fles NUK first choice!

Mijn zoontje drinkt zijn huidige flesje wel erg snel leeg. Op advies van een vriendin de NUK fles geprobeerd, blij verrast met het resultaat

Afbeelding blog 'Overstap naar de fles NUK first choice!' Achtergrond blur afbeelding

Maandagmorgen kwart voor 10, tijd voor een cappuccino en bijkletsen met collega en vriendin Kim. Vorig jaar zijn we allebei voor t eerst moeder geworden van een zoon. We spreken regelmatig af om bij te kletsen en die gesprekken gaan altijd al snel over onze kleine trots! Zal eens vragen wat voor fles zij gebruikt. Over de fles die ik nu gebruik ( Avent Natural) ben ik niet helemaal tevreden, omdat mijn kleine man m altijd veels te snel leeg heeft (ook al gebruik ik de kleinste speen) en daardoor vaak last krijgt van de hik. Kim gebruikt de Nuk first choice fles en is erg tevreden. Ik had hier eerlijk gezegd nog niet eerder van gehoord, maar door haar positieve ervaring en enthousiasme besluit ik de fles ook te proberen. Vanachter mijn bureau surf snel ff naar wehkamp.nl/mamaenkind (mijn favoriete shop-adresje J) om de fles te bestellen en nu ik toch op de site ben ook maar meteen de fles- en speenreiniger van Nuk erbij besteld. Met een paar klikken is de bestelling voor elkaar en een dag later staat de bezorger al aan de deur met het pakketje. Top, zo’n snelle levertijd!!

Even snel de instructies lezen, en hop fles in de pan om uit te koken. Even wachten tot het weer tijd is voor een voeding, benieuwd hoe mijn zoon de nieuwe fles vindt!

Terwijl ik aan t wachten ben tot de kleine wakker wordt lees ik de verpakking nog even. “De speen is extra soepel door het zogenaamde soft zone gedeelte en ondersteunt borstvoeding. De speen heeft nl een brede basis zodat de baby zijn lippen net zo kan plaatsen als bij op de moederborst”. Ideaal want ik ben inmiddels de borstvoeding aan t afbouwen om helemaal op de flesvoeding over te stappen. Kan papa eens wat vaker de voeding voor zijn rekening nemen en laten we om te beginnen dan maar starten met de nachtvoeding hahaha.

Nou die fles vond meneer prima! Grote voordeel van deze fles is dat hij errustiger uit drinkt. Normaal gesproken heeft hij de fles binnen 8 minuten leeg (behoorlijk snel!) maar nu deed hij er zeker een klein kwartier over. En ook geen last meer van de hik gehad! Met de nieuwe flesreiniger even t flesje goed uitsoppen zodat ik m met de volgende voeding meteen weer kan gebruiken. De NUK borstel ziet er niet alleen mooi uit,hij ligt ook prettig in de hand en maakt in een handomdraai de fles schoon. Al met al veel handiger dan degene die ik eerst van t Kruidvat had… deze viel binnen een paar dagen uit elkaar en met exemplaar twee ging t niet veel beter. Nu ik de haartjes van de borstels eens goed met elkaar vergelijk kun je toch wel duidelijk zien dat deze van een veel betere kwaliteit is. T kost iets meer maar dan heb je ook iets! En n borstel die na twee dagen al uit elkaar valt is eigenlijk ook zo goedkoop niet.

Ik ben overtuigd! Nu snel een paar extra flessen bestellen bij wehkamp.nl want om na elke voeding meteen te moeten afwassen .. mwah liever shop ik in die tijd nog wat mooie spulletjes voor die kleine bij elkaar!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je