{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opname slaapkliniek

Afbeelding blog 'Opname slaapkliniek' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag is de dag dat we naar het ziekenhuis gaan. Meneertje wordt die dat wakker met een loopoor. Heeft hij nog nooit eerder gehad maar bedacht dat kan ik straks mooi daar effe vragen. Verder was hij ook wel goed te pas. Eenmaal daar worden we door de pedagogische medewerker naar zn kamertje gebracht en krijgen we eerst een gesprek. Ik leg uit dat hij heel moeilijk in slaap komt of het nu in zn eigen bedje is of bij ons in bed. En dat hij meerdere malen wakker wordt. De arts assistent komt nog langs en kijkt naar zn oortje. Oei dat is een oorontsteking. We vragen druppels aan en zolang hij er geen last van heeft is het goed.
Daarna krijgen we een rondleiding. Ik geef hem zelf het warme eten en daarna zn flesje. Doe hem lekker in bad en dan is het tijd om naar bed te gaan. Ik leg hem erin en doe precies wat de pedagogische medewerker aangeeft. Nadat ik hem welterusten heb gewenst en een dikke kus heb gegeven loop ik weg. Ik hoor dat hij al direct gaat staan en zet het op een schreeuwen. Pfff wat is dit moeilijk. Tijd om naar huis te gaan. Die avond bel ik meerdere keren op om te vragen hoe het gaat. Uiteindelijk is hij zelf rond 11 uur in slaap gevallen. Dan kan ik zelf ook slapen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #baby, #slapen

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je