{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opmerkingen over je zwangere lichaam

Afbeelding blog 'Opmerkingen over je zwangere lichaam ' Achtergrond blur afbeelding

Wat ik nooit begrijp is dat er een heleboel mensen bestaan die opmerkingen moeten geven over hoe een zwangere vrouw eruit ziet.

Begrijp me niet verkeerd er zijn dus ook enorm veel positieve opmerkingen (gelukkig) in de vorm van:wat zie je er goed uit, je straalt helemaal etc

Helaas hoor ik veel te veel negatieve opmerkingen en vraag mij af waar is dit nou zo voor nodig? Ik heb dit zelf ook zo mogen ervaren maar gelukkig van beide kanten. Wat heb je een enorme buik, zou het stiekem geen tweeling zijn, je bent al snel gegroeid zeg... Zijn veel gemaakte opmerkingen.

Het is gewoon jammer. Een zwangerschap is mooi! Elke vrouw die zwanger is vindt ik prachtig. Ieder op haar eigen manier en dat is mooi. Als je kleiner bent en toevallig ook nog wat meer boezem hebt lijk je al snel voller... Nou en

Het is niet zo dat ik alle zakken met chips, snickers, en chocoladeijs naar binnen heb zitten werken om extra vol te lijken?

Hoe mooi zou het zijn als we elkaar gewoon een lief compliment zouden geven. Over hoe goed een aanstaande moeder het allemaal doet, hoe goed ze eruit ziet. Want elke moeder verdient toch opzich al een diploma ;-)

Schrijft een hele trotse moeder die toevallig over haar zelf kan zeggen... Ik was mooi zwanger ? nu jullie

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je