Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • slapen
  • niet

Opgebiecht..

6 jaar geleden

Leuk om jullie reacties te lezen!! Als onze oudste nu 3 wakker word is het vaak omdat haar kussen weg is.. Of er zit een draak op haar kamer... Wie kan die beter wegjagen dan een sterke papa ;) als de dames heel vaak wakker worden dan "wekt" mijn man mij ook ;)

6 jaar geleden

Daar krijg ik de kans niet voor... ze roepen mij... en als ze roepen is er echt wat dus vind ik ook dat ik er voor ze moet zijn... vorige week waren we helaas getroffen door de buikgriep..man lief bleef buiten schot;) de kids riepen mij heb toen wel even manlief gevraagd om te helpen met verschonen...

6 jaar geleden

Mijn man kan je een kanon naast zetten maar die wordt helaas echt niet wakker als 1 van de kinderen roept. Soms als ik er al een paar keer uitgeweest ben maak ik hem wakker en gaat hij maar naar de kinderen toe. Maar dan moet ik m echt wakker maken... En al slapend zegt hij dan tegen de kids.... ga maar lekker slapen en stapt zo zn bed weer in ?terwijl ik ze altijd wel even een knuffel en een aai over de bol geef... aangezien ze wakker worden vaak als ze gedroomd hebben. Dus dan kan ik er alsnog uit om ze die knuffel en kus te geven... vind t zo sneu om ze niet even te troosten . Dus helaas ben ik altijd de pineut hier?

6 jaar geleden

Ooh zo ben ik ook soms. Maar die van mij zijn 8 & 10. ? Maar wij gaan er wel in de ochtend uit voor ze en soms dan doen ik net of ik de wekker niet hoor.