{{ message.message }}
{{ button.text }}

Operatie van de heupjes

(8)

Afbeelding blog 'Operatie van de heupjes' Achtergrond blur afbeelding

Na 1 hele lange week waar geen einde aan leek te komen knapte Jesslynn gelukkig weer op!

Het bleek dat we al snel terecht konden voor de volgende operatie , de week erop zou het dan gaan gebeuren de gesloten repositie aan beide heupjes waarna ze 12 weken een gipsbroek zou krijgen waar wij erg tegen op zagen..

Maar goed.. het was voor een goed doel..

De dag van de operatie.. Ik ging met jesslynn mee naar de ok.. Het moment dat ze onder narcose word gebracht is altijd een moeilijk moment, had het er erg moeilijk mee, eenmaal in slaap werd ik naar de familiekamer gebracht waar mijn vriend zat te wachten.. nu was het ongeveer 2 uur wachten voor we iets meer wisten, want dat het een hele opgave zou zijn wisten we.. En we hoopte maar weer het beste.

2.5 uur later werden we dan eindelijk geroepen.. de repositie was goed gegaan en op de foto was te zien dat de heupjes nu goed in de kom stonden.

(Dachten we)

Wat een medelijden hadden we met ons meisje.. daar lag ze dan met haar beide beentjes in het gips..  en zo ver gespreid dat ze nog maar net in het ziekenhuis bedje paste.. Voor 12 weken zou ze het gips moeten houden, het zag er zo verschrikkelijk uit.. 

Ik vroeg me af hoe we dit 12 weken moesten volhouden.. maar zelf had ze er gelukkig weinig last van..

Een dag later kwam de arts met het vervelende nieuws dat ze toch nog een foto wilde maken omdat ze met meerdere artsen gekeken hadden en toch twijfelde of de heupjes in de kom stonden...

Erg balen weer natuurlijk maar goed we wachtte de foto maar weer af..

En natuurlijk zat het weer tegen.. de heupjes stonden achter de kom ipv erin dus dat wilde zeggen dat de hele ingreep voor niks was geweest..

De onmacht die je dan voelt is niet uit te leggen.. 

Meteen werden we naar de gipskamer gebracht en werd het gips verwijderd.. 

Dit betekende dus ook dat er nog een operatie aan zat te komen.. Dit maal een grotere ingreep waarbij alles 'open' gemaakt moest worden.. maar de chirurg vertelde ons dat we maar eerst even tot rust moesten komen na alles wat er gebeurt was..

De operatie achter de rug en Jesslynn knapte weer op daar kregen we dan het goede nieuws dat ze mee naar huis mocht..  NAAR HUIS... WAUW!!! na bijna 6 maanden ziekenhuis mochten wij ons meisje 'voorgoed' mee naar huis nemen.. dit maakte het dan allemaal toch wel een beetje goed! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #operatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je