{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op een grijze wolk 7

Afbeelding blog 'Op een grijze wolk 7' Achtergrond blur afbeelding

Een lange tijd heb ik niets gepost. Ik ben van plan elke week weer een stukje te plaatsen over Joy haar ‘avontuur’.

Afbeelding blog 'Op een grijze wolk 7'

14 maart, een dag om nooit te vergeten. Voor het eerst in Joy haar leven mochten we haar mee naar buiten nemen onder begeleiding van een verpleegster. Eindelijk konden we buiten pronken met ons mooie, sterke meisje. Heel even zou je vergeten dat Joy ziek was.

Afbeelding blog 'Op een grijze wolk 7'

11 april, een ontzettend mooie dag met een rot einde. Joy had vanaf haar geboorte een broviac lijn waardoor zij haar voeding kreeg. Tijdens het verschonen van haar octopus, ontstaat er een scheur in de lijn, waardoor er bloed terugstroomt. En dat net de dag voor haar buikoperatie. De lijn kon niet gerepareerd worden, helaas. De buikoperatie werd niet alleen een buikoperatie, maar ook het plaatsen van de broviac lijn.

12 april, de dag dat Joy geopereerd zou worden. De dag waarop we zaten te wachten, maar ook zo tegenop zaten. Ik weet nog wel hoe bang is was dat Joy zou overlijden tijdens of na de operatie. 5 lange uren gingen voorbij, tot we gebeld werden door de chirurg. De operaties waren geslaagd en er was maar 1 cm darm weggehaald. Wat waren we opgelucht. Op naar een goed herstel.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je