{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op een grijze wolk 2

Ruim 11,5 week verblijven wij in het Ronald mcdonaldhuis om elke bij ons kleine meisje te kunnen zijn. Hier begon haar ziekenhuis avontuur.

Afbeelding blog 'Op een grijze wolk 2'

Nadat Joy haar darmpjes terug in haar buik zijn gestopt, een operatie van 4 uur, verbleef ze nog twee nachtjes op de neonatologie.
Omdat ze zo snel van de beademing af mocht, werd ze al snel verplaatst naar de medium care.

De eerste 2 weken lag ze in een confeuse. Aan het begin was het heel erg eng met al die slangetjes en piepjes. Ook was ze zo klein, ik was zo bang haar op te pakken. Papa had daar veel minder moeite mee.

Vanaf het begin heeft Joy voeding via een infuusje in haar arm gehad, alleen werkte dit niet want ze bewoog zo veel. Er moest een infuus in een groot bloedvat geplaatst worden, zodat het infuus (hopelijk) 6 maanden kon blijven zitten. Weer een operatie, onder narcose. Deze operatie duurde 2 uur. Minuten leken uren te duren voor ons. Na de operatie moest ze een nachtje op de ICK blijven ter observatie. De volgende ochtend mocht ze alweer naar de medium care, want ze deed het zo goed. Ze was weer van de beademing af en mocht weer naar haar vertrouwde plekje. Mama en papa zaten daar al op haar te wachten en hadden haar kamertje versierd.

Voor degenen die mij vlog, tot de volgende blog 😘!Afbeelding blog 'Op een grijze wolk 2'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je