{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze unieke geboortekaartjes

Achter beide zelf ontworpen geboortekaartjes van onze meiden, zit een leuk verhaaltje.

Afbeelding blog 'Onze unieke geboortekaartjes'

Mijn schoonzusje is fotografe. Ik had een leuk idee voor een shoot in mijn hoofd met mijn bolle buik en vallende muisjes enzo. Voor op het geboortekaartje. Maar mijn schoonzusje is een druk persoon... We moesten nog even een afspraak maken om de foto's te schieten. Maar helaas. Mijn dochter kondigde zich plotseling met precies 37 weken al onverwachts aan! Oeps! We hadden nog he-le-maal NIKS aan het geboortekaartje gedaan! Het idee zat nog enkel en alleen in mijn hoofd!! Niks op papier! Maar dat idee lukte dus al niet meer!

Mijn schoonzusje voelde zich wel lullig. Ze bood aan iets anders te ontwerpen voor ons. Ze vroeg of ik het leuk vond als we de schetsen van de muurschildering, die ik enkele weken daarvoor op mijn dochters kamertje had gemaakt, zouden gebruiken. En óf ik dat een goed idee vond!! Ik had hem zelf ontworpen: Nijntje op de motor. Ik had 'Nijntje fietst' zo bewerkt, dat de fiets veranderd was in een motor en Nijntje zelf in een iets sportievere houding voorover gekanteld lag. Super leuk was die geworden! En mijn schoonzusje heeft er iets heel erg leuks van gemaakt!

Het past perfect bij ons, omdat onze grootste hobby motorrijden is.

IMG_0216%20kleiner_1454584786.jpg

Bij mijn jongste waren we er wél op tijd bij, haha! Ik wilde dit keer weer een fotoshoot. Waarbij wij met ons drietjes (papa, mama, grote zus) lekker genoten van een beschuit met muisjes. De kleur zou dan na de geboorte bekend zijn.... We hebben tig foto's met roze en tig foto's met blauwe muisjes genomen. En mijn schoonzusje heeft er wederom iets erg leuks van gemaakt! Hoewel mijn bolle buik niet echt te zien is. Maarja. Maakt niet uit, want kijk hoe leuk hij geworden is!!

IMG_2055_1454584804.JPG

Jullie zien, qua tekst op de geboortekaartjes, zijn we lekker minimalistisch gebleven. Geen poespas. Gewoon een leuke aankondigingskreet, de naam, enkele geboortegegevens en het adres.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je