Snap
  • Baby
  • Babyspullen

Onze unieke geboortekaartjes

Achter beide zelf ontworpen geboortekaartjes van onze meiden, zit een leuk verhaaltje.

Mijn schoonzusje is fotografe. Ik had een leuk idee voor een shoot in mijn hoofd met mijn bolle buik en vallende muisjes enzo. Voor op het geboortekaartje. Maar mijn schoonzusje is een druk persoon... We moesten nog even een afspraak maken om de foto's te schieten. Maar helaas. Mijn dochter kondigde zich plotseling met precies 37 weken al onverwachts aan! Oeps! We hadden nog he-le-maal NIKS aan het geboortekaartje gedaan! Het idee zat nog enkel en alleen in mijn hoofd!! Niks op papier! Maar dat idee lukte dus al niet meer!

Mijn schoonzusje voelde zich wel lullig. Ze bood aan iets anders te ontwerpen voor ons. Ze vroeg of ik het leuk vond als we de schetsen van de muurschildering, die ik enkele weken daarvoor op mijn dochters kamertje had gemaakt, zouden gebruiken. En óf ik dat een goed idee vond!! Ik had hem zelf ontworpen: Nijntje op de motor. Ik had 'Nijntje fietst' zo bewerkt, dat de fiets veranderd was in een motor en Nijntje zelf in een iets sportievere houding voorover gekanteld lag. Super leuk was die geworden! En mijn schoonzusje heeft er iets heel erg leuks van gemaakt!

Het past perfect bij ons, omdat onze grootste hobby motorrijden is.

Bij mijn jongste waren we er wél op tijd bij, haha! Ik wilde dit keer weer een fotoshoot. Waarbij wij met ons drietjes (papa, mama, grote zus) lekker genoten van een beschuit met muisjes. De kleur zou dan na de geboorte bekend zijn.... We hebben tig foto's met roze en tig foto's met blauwe muisjes genomen. En mijn schoonzusje heeft er wederom iets erg leuks van gemaakt! Hoewel mijn bolle buik niet echt te zien is. Maarja. Maakt niet uit, want kijk hoe leuk hij geworden is!!

Jullie zien, qua tekst op de geboortekaartjes, zijn we lekker minimalistisch gebleven. Geen poespas. Gewoon een leuke aankondigingskreet, de naam, enkele geboortegegevens en het adres.

8 jaar geleden

Ik ook, Ik ben zwangerfitjuf en ik krijg altijd van alle cursisten een geboortekaartje na afloop en ik vind het altijd super leuk om al die verschillende ontwerpen te zien! Ze zijn tot nu toe allemaal uniek!

8 jaar geleden

:-))

8 jaar geleden

Thanx!

8 jaar geleden

Dat is wel heel speciaal! En op jullie manier toch ook wel heel origineel!