{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze 'kleine' reuzebinkie

Onze baby is wat je noemt Hollands Welvaren maar daardoor oogt hij groter en ouder. dat brengt aardig wat reacties teweeg, ook bij onszelf

Afbeelding blog 'Onze 'kleine' reuzebinkie'

zoals ik dus al schreef. .. onze baby is groot.. 11 weken oud, maat 68 en 7 kilo. Vanmiddag waren mijn man en ik op de jaarmarkt van ons dorp / stad... naast ons op het terras zaten ook mensen met een baby.. Mijn man grapt nog : ' is Lars ooit zo klein geweest?' Bij navraag aan onze buurtafel bleek de baby 9 weken... Lars is 11 weken :o

Maar door zijn grootte en hij heeft veel haar denken mensen al vanaf zijn geboorte dat hij ouder is. 

Het meest irritante vindt ik dan al die oudere dames die allemaal je wagen induiken om de baby te zien... en vervolgens ALLEMAAL zeggen... 'Meid, hij is wel groot he? ' JA dat weet ik ook wel grrrrrrrr....

Zelf betrap ik mezelf vaak erop dat ik dus ook teveel verwacht van Lars. Terwijl hij eigenlijk heel jong is.

Het was zelfs zo erg dat ik rond de tweede week met al mijn kraamtranen op de bank zat.. *snik**snik** "ik wil ook een babyyyyy **snik**snik** maar ik heb een peuterrr**snik**

Nu begint ook de wagen redelijk krap te worden. Dus naast alle reacties begint het nu ook soms lastig te worden. . Kleertjes maat 56 heeft hij ca. 1 week aan gehad :-( en ik had met mijn shopverslaving veeeeel leuke dingetjes in 56 hihi.. Maxi Cosi, badje,  wagen... alles is nog net aan hihi... 

Maar alles bij elkaar is hij mijn kleine lieve binkie en is hij echt gewoon een baby... ♥

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je