{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze kleine meid geboren met een hartafwijking!

Op 03-03-2014 was het dan eindelijk zo ver. Onze wonder Naomi werd geboren. Wat heel mooi is maar wat ook veel angst gaf!

Afbeelding blog 'Onze kleine meid geboren met een hartafwijking!' Achtergrond blur afbeelding

Hier ons verhaal in het kort.
Wij zijn al ongeveer 4 jaar bezig een kleintje te mogen krijgen maar door een moeizame eisprong ging het zwanger worden niet echt makkelijk, dit is wel 4 keer gelukt .
Maar helaas 4 keer een miskraam .
Wij moesten hiervan even op adem komen!
Wij wilde ook trouwen dus besloten ons op onze mooiste dag van ons leven te gaan richten.
Dit is ook gebeurd en was een dag om nooit te vergeten 01 juni 2013.
Helemaal toen we een paar weken erna er achter kwamen dat ons wondertje op die dag verwekt was !!
Ons geluk kon niet op!!!!!

Tot
Onze 20 weken echo wij erachter kwamen dat onze meid een hartafwijking heeft.
Wij zijn doorgestuurd naar lumc leiden.
De kleine meid heeft een " Transpositie van de grote vaten" en 2 gaten in haar hartje.
Boem weer van die roze wolk afgeschopt.
Gelukkig is er wel positief nieuws, het is goed te behandelen!

1379938_10201464560085150_1111755412_n_2

Op 03-03-2014 is ze geboren onze trots onze wonder Naomi! Erg spannend allemaal want wij wisten nog niet precies hoe onze pad zou bewandeld worden. Binnen de eerste 12 uur van haar leven kreeg Naomi al haar eerste hartkatheterisatie. Dit was nodig om een gat in haar hart te maken om zuurstof arm en rijk met elkaar te vermengen. Op 18-03-2014 was een echte hel voor ons. Naomi zou geopereerd worden. Het was er dus op of er onder. De operatie duurde in totaal 8 uur. Maar hij was geslaagd! Maar wat je dan ziet kan je, je nooit op voor bereiden. Onze kleine lag vol met bedrading 14 medicijn lijnen en haar borst kastje stond nog open. Die zelfde avond ging het mis. Naomi haar hartje kon niet meer kloppen er was een stolsel achter haar hart gekomen. Er was geen tijd meer om naar de O.K te rijden. En ze werd dus ter plekken geopereerd op de I.C. Haar aorta was niet goed gedicht. Door dit alles heeft Naomi een harde klap gehad en duurde haar herstel periode maar liefst 5 weken. Dan komt er een periode van afkicken. Ik schrijf dit allemaal een beetje kort op maar jullie zullen snappen dat er nog een hoop tussen door is gebeurd. Na 2 en een halve maand mochten we dan eindelijk naar huis! Wel had Naomi nog 3 rest afwijkingen. Haar linkerlongslagader was vernauwt, gaatjes en een hartklepje dat lekte. Erg eng om dus thuis te zijn. Na 3 Maanden zijn wij weer op genomen om een stent in haar linkerlongslagader te plaatsen. Deze was super gelukt want achteraf bleek er helemaal geen bloed meer in haar linkerlong te stromen dus waren op tijd. Sinds dien gaat het super met haar en is ze een blije baby. We hebben wel met een hoop rekening te houden ze mag liever niet ziek worden dus krijgt om de 28 dag r.s virus prikken en slikt zij nog bloedverdunners. Al met al was het een super zware periode voor ons maar  wij zijn super blij dat we tot nu toe zo ver zijn gekomen met haar! En bedanken het weer iedere dag met ons wondertje!.

Mocht er iemand vragen hebben. Schroom niet en mail.

20140904_143521.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je