{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze kleine huilbaby

Onze Lillian is een huil baby, ze kan overdag de hele dag huilen en als je haar op bed legt is ze 10-15 min. stil

Afbeelding blog 'Onze kleine huilbaby'

Het is niet te geloven, we hebben van Youke dat is een hulp instantie voor moeders zoals ik die oververmoeid zijn en die zich dagelijks af vragen waarom de baby waar ze zo op hoopte alleen maar huilt en dagelijks de gedachte hebben toen je er nog niet was was het leven beter.

Ja dat klinkt hard maar blijkbaar wat ik hoor hebben de meeste ouders dat met een baby die alleen maar kan huilen zeg maar krijsen en amper getroost wilt worden.

Een korte uitleg: 

Youke helpt om ouders te begeleiden die geen frisse start hebben gehad, ze leert ons hechten en te kjiken naar de leuke dingen of als je een kleuter hebt die niet luistert dan helpen ze daar ook bij etc..

Ik heb meteen aan de bel getrokken toen we beide erover eens waren dat we onze lillian niet leuk vonden en ik meerde malen per dag alleen maar kon huilen. Onze kraamzorg hielp ons door instanties te zoeken die ons kon helpen.

Ik krijg een vrouw van de CB langs of ze belt om te kijken hoe het gaat, dan heb je nog een instanties die werkt met vrijwilligers zodat de ouders even rust krijgen om de was te doen of boodschappen etc.

En dan heb je instanties zoals Youke ik kon het niet meer alleen..als mijn vriend naar zijn werk ging voelde ik paniek in mn borst, pijn in mn maag en een drang om te vluchten.

Met elke huil werd ik verdrietiger let op niet verdrietig als ik wil de baby wat aandoen dat heb ik nooit gehad ook niet mezelf:)

Maar wel een gevoel van hulpeloosheid..Want hoe moet je houden van een baby dat alleen maar kan krijsen, niet eens normaal kan huilen.

Anyhow..Een vrouw van youke kwam langs met een inbakerdoek, zo 1 met klittenband en onze wereld ging open!

Het is nu dag 2..of alweer 3..ik raak de dagen een beetje kwijt. Maar goed, ze slaapt! de eerste nacht heeft ze 7 uur geslapen, ik heb er gevoed nadat ik eerst heb gekeken of ze nog leefde, want mijn hemel  7 uur! en na de voeding viel ze na een uurtje weer inslaap ingebakerd en hup 5 uur verder..

En vannacht 6 uur en daarna weer 5..het is geweldig..Ik heb er de fles gegeven ze heeft een paar uur bij me gezeten, heeft even in de box gelegen en gelachen naar de knuffels en op bed gelegd waar ze nu al een uur inslaapt in de doek!

Straks heerlijk lopen met de wagen en de hond boodschappen doen voeden etc..Gewoon hopelijk een normale dag

en weetje misschien genieten:)

Morgen word het beter:D

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je