{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze dochter op 1 april 4 maandjes

De veranderingen van baby naar al een klein mensje met kleine stapjes naar een volwaardige peuter

Afbeelding blog 'Onze dochter op 1 april 4 maandjes'

Deze week precies op dinsdag 1 april is onze Baby Lizzy 4 maandjes. Je merkt hierin al duidelijk verschil in haar kunnen en doen en laten.

Ze begon vandaag precies op 1 april zelf een heel verhaal te brabbelen waar voorheen alleen uhhh en ohh de tekst waren was vandaag een verhaaltje in haar eigen doen met een lief lachje op het eind. Erg ontroerend en trots voelde ik me omdat ik nu zie dat mijn dochtertje van eerst een klein hoopje dat erg afhankelijk is van jou zorg nu al een stuk sterker in deze wereld staat en een eigen willetje krijgt.

Ze pakt ook ineens veel meer naar haar speelgoed in haar box en probeert zich naar boven te trekken aan onze handen om meer rond te kijken naar de wereld om haar heen. Prachtig om te zien hoe ze geniet van het rechtzitten en dat ze blij is met deze kleine dingetjes die ze al kan.

Lizzy is een heel vrolijke baby die van 's ochtens vroeg een glimlach op je gezicht kan toveren en je gelijk een goed gevoel geeft als je bij haar de kamerdeur opent. De tranen komen dan gewoon vanzelf omdat je veel van je eigen kindje houd en trots op haar bent over wat ze allemaal al kan.

Op naar het einde van de week om haar eerste hapjes te proberen en kijken hoe dit gaat :)

Het is erg cliche maar het gaat echt zo ontzettend snel vanaf klein babytje naar een klein mensje.

Geniet echt van de tijd met je baby en neem zo veel mogelijk foto's en filmpjes want zo cliche als het klinkt zoals ik al eerder zei het gaat echt heel snel

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je