{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze babygirl is geboren!! Kiara Alvarez

Afbeelding blog 'Onze babygirl is geboren!! Kiara Alvarez
'
We zijn ondertussen al twee weekjes verder. En ik denk dat de meeste het wel al op mijn Instagram & facebook hebben gezien. Maar ik wou het toch nog even op mijn blog bekend maken. We zijn op 26-11-2020 trotse ouders geworden van ons lieve dochtertje Kiara. Een klein meisje van 48 cm met een bos vol zwarte haartjes.

De bevalling (een geplande keizersnede) was echt een hel. Hier ga ik ook nog een blog over schrijven omdat ik het gewoon van me af wil schrijven, en niet aan elk persoon weer opnieuw wil vertellen. Voor mij was dit echt een trauma en heb daar nog wel deze twee weken mee gezeten.

Afbeelding blog 'Onze babygirl is geboren!! Kiara Alvarez
'

Toen ons dochtertje geboren was kregen we te horen dat het een flinke meid was. Op de foto’s bij de bevalling ziet ze er ook echt als een bollie uit. Maar eenmaal thuis begon ons meisje flink af te vallen. We hebben op twee momenten op het punt gestaan om naar het ziekenhuis te gaan. Gelukkig kwam ze op het laatst toch nog een beetje aan en mocht ze thuis blijven.

Ik gaf vanaf de geboorte borstvoeding, maar net zoals bij Kenji dronk Kiara niet echt goed. Ze hapte wel aan maar viel daarna gelijk weer in slaap. Daarom moest ik beginnen met kolven met soms ook flesvoeding erbij. Dit was best zwaar. Zeker omdat ik ook nog herstellende ben van de buikwond.

De eerste week vond ik echt pittig. Niet alleen omdat we weer moesten wennen aan de slapeloze nachten. Maar ook omdat ik nog heel veel pijn had aan mijn wond. Lopen, zitten, opstaan. Een verkeerde beweging en het voelde alsof ik weer een meststeek in mijn buik kreeg. Gelukkig na twee weken nam de ergste pijn af en kon ik weer een beetje hobbelen in huis. Ik heb een keer geprobeerd om buiten een stukje te lopen maar diezelfde avond werd ik door mijn lichaam afgestraft. Dus voorlopig blijf ik nog even binnen.

Big brother

We waren allemaal erg nieuwsgierig hoe Kenji zich zou gedragen als hij voor de eerste keer zijn zusje Kiara zou zien. Ik dacht eerst dat hij misschien een beetje jaloers zou worden, of totaal niet geïnteresseerd. Maar hij is echt een droomvoorbeeld van een grote broer. Hij was gelijk helemaal verliefd op haar. Overlaadde haar met kusjes, aaitjes en lieve woordjes. Zelfs twee weken later is hij nog even lief hihi.

Afbeelding blog 'Onze babygirl is geboren!! Kiara Alvarez
'

Ons gezinnetje is nu helemaal compleet! Twee lieve kids, een jongen en een meisje. It’s a dream come true! <3

Uit hoeveel kinderen bestaat jullie gezinnetje?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je