{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onvoorwaardelijke liefde voor je kind

Mijn trots

Afbeelding blog 'Onvoorwaardelijke liefde voor je kind' Achtergrond blur afbeelding

Voor ik moeder werd wist niet dat je zoveel liefde kon hebben voor zo'n klein persoontje. Onbeschrijfelijk, zo puur zo mooi. Onvoorwaardelijke liefde, voor iemand door het vuur gaan. Voor ik moeder werd wist ik niet dat dit bestond. Elke ochtend hoe vroeg het ook is vrolijk wakker worden zodra je dat lieve gezichtje ziet. Hoe zwaar het soms ook is zodra je zijn lachje ziet smelt je hart. Iemand voor wie je alles zal doen, iemand waarvan je altijd zal houden wat hij of zij ook wordt. Iemand voor wie je dag en nacht zult klaar staan, hoe oud ze ook zullen zijn. Angsten die je opeens hebt, en nu al leren loslaten vooral van die angsten. Hoeveel ik wel niet van mijn mannetje houd is onbeschrijfelijk. Hoe niet fijn mijn zwangerschap en bevalling ook was, ik zou het zo weer overdoen als ik zie wat ik er voor terug krijg. Lieve mannetje je bent mijn trots, dankzij jou mag ik mij mama noemen en die naam draag ik met trots. Elke keer als ik naar je kijk word ik vrolijk, smelt mijn hart en ben ik zo blij met jou. Je bent vrolijk en actief, leert zo goed en een heerlijke verhaaltjes verteller. Een slechte slaper maar dat nemen we voor lief, want als ik naar jou kijk staat even de wereld stil en ben ik de gelukkigste persoon /moeder op deze wereld en zijn al die slapeloze nachten of uren wiegen voor je slaapt het allemaal waard en zou ik het keer op keer weer overdoen. Mama houd van jou mooie, slimme, lieve, vrolijke mannetje ❤️❤️❤️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je