{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onvoorwaardelijk, kostbaar bezit

Wie mama is geworden kan hier zeker over meepraten. Die kleine fijne mensjes die wij op de aarde zetten geven je er direct onvoorwaardelijke liefde voor terug. Een stukje van jou en je partner, het meest kostbare bezit van jullie samen.

Afbeelding blog 'Onvoorwaardelijk, kostbaar bezit' Achtergrond blur afbeelding

Films waar nare dingen gebeuren en kinderen bij betrokken zijn kan ik sindsdien niet meer normaal bekijken zonder zakdoek. Het idee dat mijn meiden iets overkomt is veruit het ergste wat ik mij kan bedenken.

Bij onze oudste ging het allemaal niet soepeltjes en hebben wij twee weken gewacht tot zij sterk genoeg was om mee naar huis te gaan. Er zijn momenten geweest dat de artsen haar situatie kritiek vonden en heb toen de ergste dingen in mijn hoofd gehaald. Ze was nog maar een paar dagen bij ons en toch was ze direct deel van ons. No way dat wij zonder haar naar huis gingen.

Onze jongste heeft ons gelukkig laten inzien dat het ook anders kan. Drie uur na de bevalling waren wij weer op de terugweg naar huis. En dat was zo fijn!

Het gevoel dat je krijgt als je dat warme babylichaampje op je krijgt is, vind ik, onbeschrijfelijk. 'Hier ga ik met heel mijn hart en zaligheid voor zorgen.' Terwijl de adrenaline nog door je lijf spuit, want wat is een bevalling heftig en een persoonlijke rollercoaster. Voor jou en de baby.

Veel vinden van niet, maar ik was dat echt direct vergeten toen ze op mij lagen. 'Dit hebben we toch maar mooi geflikt!'

Voelde jij meteen die onvoorwaardelijke liefde?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je