{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onverwachts zwanger van ons 3e wondertje

Afbeelding blog 'Onverwachts zwanger van ons 3e wondertje ' Achtergrond blur afbeelding

Het was heerlijk weer buiten. De kindjes lagen lekker te slapen en wij zaten met de buren in de voortuin te kletsen. Ik zei nog tegen mijn man: 'Pfff, ik heb buikpijn volgens mij is het vandaag of morgen zover'. Toen we later binnen waren, zei ik: 'Hmm raar, nu is de pijn weer weg'. Het eerste wat mijn man zei, was: 'Je bent zwanger!' Ik wuifde het weg. 'Je bent gek', zei ik! 

Toch ging ik kijken op mijn telefoon wanneer me laatste menstruatie was. Uhh, ik was 3 dagen overtijd? De paniek sloeg toe. Snel naar bed en proberen te slapen. Morgenochtend zou ik een test doen. Ik had er nog 1 liggen... 

Die volgende ochtend heb ik direct een test gedaan. Voordat de controlestreep er was, zag ik aan het streepje al dat hij positief was. Van zenuwen moest ik lachen en ik liep naar boven naar mijn man toe. Die lag nog heerlijk te slapen. Die wordt ook heel moeilijk wakker altijd. Lees: soms ben ik een uur bezig om hem z'n bed uit te krijgen. Op dat moment zei ik alleen: 'Schat, je wordt weer papa'. 

Hij schrok zo snel wakker dat hij helemaal beduusd was, haha. Hij was helemaal blij. Dit wilde hij ook graag. Ik juist niet. Ik zat in een depressie met medicatie. Ayden moest nog 2 worden. Wist niet hoe ik dat allemaal moest gaan doen. Het heeft ook een paar weken geduurd voordat ik het verwerkt had en blij was dat we nog een 3e wondertje erbij krijgen. 

Ondertussen ben ik bijna 16 weken zwanger en weten we dat we een meisje erbij krijgen? 

Heb af en toe nog momenten dat ik denk shit hoe ga ik dat straks doen met 3 kinderen maar gelukkig steunt me man me erg goed. Hij is ervan overtuigd dat het allemaal goed komt! 

(niet op Facebook plaatsen) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je