{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons klein binkie is bijna geen baby meer...

Ondertussen is Liam al weer de 11 maanden gepasseerd. Dat betekend weer twee prikjes en de voorbereidingen voor zijn eerste verjaardag...

Afbeelding blog 'Ons klein binkie is bijna geen baby meer...' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen dinsdag is Edwin weer met Liam naar het consultatiebureau geweest. Dit omdat Liam alweer de 11 maanden is gepasseerd. Hij kreeg weer twee prikjes één voor de Pneu en één voor DKTP-Hib-Hep B maar gelukkig had hij nergens last van. Ook is hij weer gewogen en gemeten, dit was na zijn laatste controle met 6 maanden niet meer gedaan. Hij zat op en mooi gewicht van 9480 gram, ook zijn lengte zat op de 77 centimeter. Verder doet hij het hartstikke goed en hadden ze niks op hem aan te merken. Hij moest blokjes in een bakje stoppen, een stukje kruipen en ze vroegen of hij al kon staan. Dit deed hij allemaal hartstikke goed.

Bijna 1 jaar…

Nu ik dit zo net typ zit ik even te rekenen, over 29 dagen word Liam al weer één jaar. Gewoon al weer één jaar! Serieus waar is de tijd gebleven, vorige jaar genoot ik op dit moment nog heerlijk van mijn zwangerschap. Oké ik begon het langzaamaan zat te worden en natuurlijk was ik ook heel nieuwsgierig naar onze kleine man, maar op zich beviel het zwanger zijn mij toch ook nog wel. Nu bijna een jaar later kijk ik op een mooi maar bewogen jaar terug. Zoals ik hier al eerder schreef hebben we ook een aantal maanden gehad dat het even niet echt lekker liep, zelf zit ik nog steeds niet helemaal super goed in mijn vel maar het gaat gelukkig nu wel steeds beter. Ik geniet nu zoveel mogelijk van alles wat Liam al heeft geleerd in dit afgelopen jaar, en wat er natuurlijk allemaal nog komen gaat. Ondertussen zijn we al lekker bezig met de voorbereidingen voor Liam zijn verjaardag. Wat versieringen zoals ballonnen, en pompons zijn al gekocht. De verjaardagstaart hebben we alvast besteld, deze maakt een buurvrouw van ons. Zij maakte ook de taart voor mijn babyshower, de taart toen Liam geboren was en het kleine taartje waar mijn ring voor de huwelijksaanzoek in zat. De cadeautjes die we voor zijn verjaardag gaan vragen hebben we ook al bedacht, en het grote cadeau wat Liam van ons gaat krijgen gaan wij ergens in deze dagen bestellen. Nu alleen nog de uitnodigingen voor zijn verjaardag maken, maar dit doen wij met de foto’s van de cakesmash fotoshoot.

Cakesmash

Een tijdje terug had ik al een beetje voorbeelden van een cakesmash fotoshoot opgezocht, en kwam toen een hele leuke tegen, toch kozen we voor een spijkerbroekje en een bloot buikje. Tot ik een berichtje met een foto van de fotograaf kreeg, met de vraag wat ik van dat voorbeeld vond?. Dat was toevallig de foto die ik dus ook heel leuk vond. Super leuk dat zij deze spullen kon regelen. We kozen dus uiteindelijk voor dit idee. En gisteren stond dus deze cakesmash fotoshoot gepland (ook deze prachtige taartwerd natuurlijk door onze buurvrouw gemaakt), en dat vond hij wel een beetje raar hoor. Liam wist niet zo heel goed wat hij nou eigenlijk met die taart aan moest. We lieten hem wat van de taart proeven, in de hoop dat hij er dan wat mee zou doen… Uiteindelijk hebben wij de taart maar gesmasht, ik denk dat we hem iets te netjes opvoeden haha. Na een tijdje werd er een lekker sopje klaargemaakt en ging de fotoshoot verder in het badje.

Voor nu ga ik nog even heerlijk 29 dagen lang uitgebreid genieten van mijn baby voordat we hem officieel dreumes mogen noemen…

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je