{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons avontuur in het kort

Een heftige start van ons gezin

Afbeelding blog 'Ons avontuur in het kort ' Achtergrond blur afbeelding

Mamaplaats vroeg me recent om voor hen te gaan bloggen. Hier heb ik een tijdje over nagedacht. Meer ook waar ik over zou kunnen bloggen en wat interessant zou kunnen zijn om te lezen. Uiteindelijk heb ik besloten om te starten. 

Mijn avontuur als moeder en ons avontuur als gezin begon plotseling. Op 30-11-2016 werd ons zoon Nino geboren. 5,5 weken te vroeg, met een spoedkeizersnee, onder narcose terwijl mijn man nog onderweg was naar het ziekenhuis. Heftig, dat was het zeker. 

Nino was 1960 gram en prematuur. Ik zelf had zwangerschapsvergiftiging, HELP en uiteindelijk pre-eclampsie. 
Uiteindelijk heb ik 5 dagen in het ziekenhuis gelegen en Nino 3 weken. Dit had een gigantische impact op ons leven.

Inmiddels zijn wij hoogzwanger van ons tweede kindje. We wordt gecontroleerd door het ziekenhuis. Helaas loopt ook bij dit kindje niet alles zoals dat bij een ´normale´ zwangerschap hoort. Wekelijks komen wij op controle en kan het zijn dat ze besluiten om het kindje te halen. Dit is onzeker, spannend, angstig en gewoon niet leuk! 

In de komende blogs zal ik jullie op de hoogte houden van hoe het met ons gaat en schrijven over onderwerpen die ik interessant vind om met jullie te delen. 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je