{{ message.message }}
{{ button.text }}

onrustig slapen

Afbeelding blog 'onrustig slapen'

Eigenlijk is het een vraag maar in zo weinig woorden kan ik het denk ik niet kwijt.

 

Mijn zoontje Bryant van bijna 16 weken slaapt keurig. Hij slaapt van 8 tot 8 ongeveer.
Heel lang slaapt hij ook prima in, zodra hij na zn laatste fles slaperig word op schoot leg ik hem in bed en slaapt hij heerlijk in.
Maar... sinds een paar dagen word hij na een klein uurtje half wakker, mekkert wat, houd zn ogen dicht. Zodra je zn speentje in zn mond doet is het goed, draait hij zn hoofdje van je weg en slaapt lekker verder. Dit doet hij 2/3 x en dan slaapt hij door tot de volgende ochtend 8 uur.
Hij heeft heeeeel lichte luier uitslag en daar smeer ik heel dun zinkzalf op. Zou het daar mee te maken kunnen hebben dat hij er iets wakker van word?

We hebben hem gisteren een keer "laten liggen" als zijnde dat we niet naar hem toe zijn gegaan en toen zette hij het naar verloop van tijd ook echt op een huilen tot aan het krijsen toe (dit doet hij vaker, hij is soms een beetje een dwingeland haha)  en toen we hem zn speen gaven mekkerde hij nog een beetje verontwaardigd en sliep weer verder.

Iemand tips of iemand die weet waar het door zou kunnen komen? alles is welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je