Snap
  • Baby
  • post

onrustig slapen

Eigenlijk is het een vraag maar in zo weinig woorden kan ik het denk ik niet kwijt.

 

Mijn zoontje Bryant van bijna 16 weken slaapt keurig. Hij slaapt van 8 tot 8 ongeveer.
Heel lang slaapt hij ook prima in, zodra hij na zn laatste fles slaperig word op schoot leg ik hem in bed en slaapt hij heerlijk in.
Maar... sinds een paar dagen word hij na een klein uurtje half wakker, mekkert wat, houd zn ogen dicht. Zodra je zn speentje in zn mond doet is het goed, draait hij zn hoofdje van je weg en slaapt lekker verder. Dit doet hij 2/3 x en dan slaapt hij door tot de volgende ochtend 8 uur.
Hij heeft heeeeel lichte luier uitslag en daar smeer ik heel dun zinkzalf op. Zou het daar mee te maken kunnen hebben dat hij er iets wakker van word?

We hebben hem gisteren een keer "laten liggen" als zijnde dat we niet naar hem toe zijn gegaan en toen zette hij het naar verloop van tijd ook echt op een huilen tot aan het krijsen toe (dit doet hij vaker, hij is soms een beetje een dwingeland haha)  en toen we hem zn speen gaven mekkerde hij nog een beetje verontwaardigd en sliep weer verder.

Iemand tips of iemand die weet waar het door zou kunnen komen? alles is welkom!

10 jaar geleden

Tja, tegen sprongetjes hebben ze helaas nog geen zalfje uitgevonden, haha, maar mooi dat het nu opgelost is!

10 jaar geleden

Het was een schimmeltje. toen die weg was ging het prima. Nu zit ie in een sprongetje en huilt even heeeeeeel erg hard (10 minuten echt hysterisch alsof de wereld vergaat of zo... ) en dan poooof slaapt ie

10 jaar geleden

hoi brink, miconazol nitraat heb ik inderdaad al in huis. Ben even met meneertje naar de h.a. geweest en inderdaad was het een schimmeltje. Opgelost en nu slaapt ie weer door (nu zit ie weer midden in een sprongetje maar goed.. ook dat gaat over hahaha)

10 jaar geleden

Mijn dochter heeft dat een aantal maanden geleden standaard eind van de nacht gedaan (maar dan is het nog te vroeg om op te staan, en honger had ze ook niet). Donker houden, weinig zeggen en doen, alleen speen er in en weer weg. En dat een paar keer herhalen. En toen ineens was het over... Als ze nu wakker wordt (ik hoor soms iets, ik slaap licht) dan gaat ze vanzelf weer slapen. En ze kan nu zelf de speen weer in haar mond doen. Dus... ik zou zeggen volhouden, als je qua gezondheid niets merkt (de luieruitslag gaat over, het gemekker niet bv) dan is het waarschijnlijk een stukje wennen en leren zelf slapen.