{{ message.message }}
{{ button.text }}

Online boodschappen doen, een wereld die open gaat!

Ik had het nog nooit geprobeerd, online boodschappen doen. Tot ik een mailtje voorbij zag komen, ik probeerde het en het is zo fijn!

Afbeelding blog 'Online boodschappen doen, een wereld die open gaat!'

Iedereen kent het wel, als je een kleine hebt moet je niet alleen vaak, maar ook veel boodschappen doen. Mijn man is de hele week werken en ik ben wat meer thuis dan hij. De boodschappen komen dus grotendeels op mij neer. Steeds ga ik met onze kleine man naar de supermarkt om boodschappen te doen, maar dat is niet altijd even makkelijk. Je neemt een winkelkarretje, zet de kleine erin en loopt je boodschappenlijstje af. Laatst moest ik echt veel boodschappen hebben, pampers, potjes, drinken, melk voor de kleine, groenten & fruit, diepvriesproducten en nog wel meer dan dat. Het paste niet eens allemaal in mijn winkelkar! Ik ben toen zelfs 2 keer moeten lopen. En dan nog te bedenken dat ik geluk had dat ik de auto had. Kan dat nou niet anders? Ja, dat kan!

Ik kreeg laatst een mailtje waar een aanbieding van Albert Heijn in stond, hierin werd online boodschappen in gepromoot. Ik had hier nog nooit over nagedacht, maar heb toen eens verder geklikt en gekeken hoe het allemaal werkte. De site (en app die ik inmiddels heb geïnstalleerd) zijn heel gebruiksvriendelijk. Ik heb toen een boodschappenlijstje gemaakt van producten die ik wekelijks nodig heb en aangevuld met producten die ik op dat moment nodig had. Het fijne is dat de producten die in de bonus zijn goed worden aangegeven, en zo kun je dus best goedkoop uit zijn, en de beste deals kopen :)! Ik heb toen een dag en een tijdstip uitgezocht om mijn boodschappen te laten bezorgen.

Toen de bezorger voor de deur stond vroeg hij of hij de boodschappen in de keuken moest zetten, ja graag zelfs! De boodschappen worden dus letterlijk tot in de keuken gebracht.

Dus voor alle mama's die ook wekelijks met boodschappen sjouwen: online boodschappen doen is echt dé uitvinding voor ons!

Heb jij ook wel eens online boodschappen gedaan? Laat het mij weten in een reactie.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je