Snap
  • Baby

ongegeneerd trots zijn

Wat we zijn allemaal trots op onze kindjes maar hoe vaak vertel je dingen maar niet om zo een anders niet voor de borst te stuiten.

Ik geef nu al 8 maanden borstvoeding en daar ben ik mega trots op. Niet iets wat ik van de daken ga schreeuwen want ik ken heel wat mama`s die hebben moeten stoppen met de borstvoeding omdat het in combinatie met hun werk niet meer ging.

Bij de laatste controle op het consultatiebureau kreeg ik te horen dat hij met 9 maanden niet langs hoeft te komen. hij loopt met zijn ontwikkeling voor ver voor zelfs. Hij doet dingen die ze pas met 12 maanden hoeven te kunnen. en toch ook al ben ik megas trots op mijn ventje dat hij het zo super doet, je gaat met dat soort dingen niet te koop lopen.  Er zijn mama`s in mijn omgeving waarvan hun kleine niet zo snel gaat en die vinden het dan toch niet zo eluk om te horen dat de mijne wel zo snel gaat.

Omdat iedere mama trots is op zijn kleine mag je dat hier lekker opschrijven. Kom op mama`s kom lekker ongegeneerd trots zijn op je kleine.

Ik begin wel. mijn ventje nu net 8 maanden kruipt rond. trekt zich op aan de spijlen van de box en denkt dat ook al te kunnen bij de bank. aan de hand kan hij lopen. Hij zit vanaf 6 maanden zelfstandig en de maxi cosi is hij ontgroeid

Zijn motoriek is erg gevoelig. Met gemak stopt hij zijn speelgoed van het ene handje in het andere handje. Ook weet hij zijn speelgoed weer netjes in zijn eigen kleine jumbo tasje te doen. Ik ben zo trots op mijn ventje

wie volgt?

11 jaar geleden

Natuurlijk ben ik trots op mijn kindjes en niet alleen omdat ze vlot zijn in de ontwikkeling. Ik ben vooral trots op ze omdat ze voor mij de mooiste en liefste kindjes zijn!

11 jaar geleden

lekker he om dat gewoon te kunnen zeggen. daar mag je ook trots op zijn. En dat mag gewoon gezegd worden

11 jaar geleden

Ik ben trots op mijn dochter die met praten en de rest van de vaardigheden ook ver voorloopt! Ze waren we vandaag op de 1e verjaardag van ons neefje. Hij kan (nog) niet lopen en zegt (nog) woordjes. Dit kon mijn dochter wel en daar ben ik op dat moment inderdaad erg trots op, maar zeg dat niet... Nu dus WEL!

11 jaar geleden

jawel juist wel doen daarom is dit blog er kom op. Ik ben trots op onze oudste omdat ze na een halfjaar toch door krijgt dat onvoldoendes halen niet zo leuk is en ze moet nu nog maar een onvoldoende en dan heeft ze al haar 4 onvoldoendes op haar rapport weer weg gewerkt. Daar ben ik trost op