{{ message.message }}
{{ button.text }}

ongegeneerd trots zijn

Afbeelding blog 'ongegeneerd trots zijn'
Wat we zijn allemaal trots op onze kindjes maar hoe vaak vertel je dingen maar niet om zo een anders niet voor de borst te stuiten. Ik geef nu al 8 maanden borstvoeding en daar ben ik mega trots op. Niet iets wat ik van de daken ga schreeuwen want ik ken heel wat mama`s die hebben moeten stoppen met de borstvoeding omdat het in combinatie met hun werk niet meer ging. Bij de laatste controle op het consultatiebureau kreeg ik te horen dat hij met 9 maanden niet langs hoeft te komen. hij loopt met zijn ontwikkeling voor ver voor zelfs. Hij doet dingen die ze pas met 12 maanden hoeven te kunnen. en toch ook al ben ik megas trots op mijn ventje dat hij het zo super doet, je gaat met dat soort dingen niet te koop lopen.  Er zijn mama`s in mijn omgeving waarvan hun kleine niet zo snel gaat en die vinden het dan toch niet zo eluk om te horen dat de mijne wel zo snel gaat. Omdat iedere mama trots is op zijn kleine mag je dat hier lekker opschrijven. Kom op mama`s kom lekker ongegeneerd trots zijn op je kleine. Ik begin wel. mijn ventje nu net 8 maanden kruipt rond. trekt zich op aan de spijlen van de box en denkt dat ook al te kunnen bij de bank. aan de hand kan hij lopen. Hij zit vanaf 6 maanden zelfstandig en de maxi cosi is hij ontgroeid Zijn motoriek is erg gevoelig. Met gemak stopt hij zijn speelgoed van het ene handje in het andere handje. Ook weet hij zijn speelgoed weer netjes in zijn eigen kleine jumbo tasje te doen. Ik ben zo trots op mijn ventje wie volgt?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je