Snap
  • Baby
  • post_short

Ondeugend ondernemend mannetje.

Mijn zoon is zo ondeugend dat ik soms niet weet wat ik ermee moet.

Hallo,

Mijn zoon van 18 maanden is zo ondernemend en ondeugend. Als hij iets doet wat niet mag dan zeg ik dat tegen hem en vervolgens doet hij het weer. Als ik dan opsta gaat hij keihard staan lachen en rent hij weg.

Hij weet bv heel goed dat hij de hond niet pijn mag doen maar doet dit toch.

Hoe lossen jullie dit op?

10 jaar geleden

Kijk daar heb ik wat aan Marloes. Ipv meteen bang zijn dat een hond iets zal doen. Dat is het proberen inderdaad waard bedankt:)

10 jaar geleden

Hallo, Jonge kinderen en dieren blijft inderdaad lastig. Onze zoon trok de hond altijd aan de staart. Duidelijk uitleggen dat het niet mag, en hem uit de situatie halen. Afleiden met iets anders. Zou niet gaan straffen. Jonge kinderen begrijpen nog niet alles. Zou hou je de situatie leuk en ben je geen politieagent. En je zult zien, de rustige aanhouder wint! Na een tijdje (soms weken) zal de kleine de hond met rust laten. Groetjes marloes

10 jaar geleden

Stouthoek had ik wel in mijn gedachte maar ik vond hem daar persoonlijk veel te jong voor. Ik weet ook zeker dat het niet zal werken en hij weg zal rennen 100x en papa hier stiekem om zal gaan lachen. Maar ik ga het alsnog proberen want je weet maar nooit.

10 jaar geleden

De rede dat ik hem ook corrigeer bij de hond is puur omdat ik weet dat mijn hond niets zal doen. Maar in de familie is nog een hond en als hij het daarbij wel doet krijgt hij gegarandeerd een snauw of erger.