Snap
  • Baby

ondanks alles blijf je vrolijk

Stuitligging, heup problemen en spugen wat komt hierna...............?

vier dagen geleden ben je, na drie maanden, uit het gips gekomen. Je beentjes staan nog in kikker stand. Aankleden is een pijnlijke aangelegenheid. Daarvoor al drie maanden in spreidbroek en nu nog zes maanden in dat tuig. En dat pas terwijl je nog geen tien maanden oud bent. En dan moet je als ouders ook nog heel creatief zijn want voorlichting is minimaal.

 Nu hebben we dan eindelijk een afspraak bij de kinderarts voor het vele spugen dat je doet. Nog geen driehonderd gram in drie maanden aankomen is eindelijk die indicatie. Eten doe je voor drie en ook alles, maar ja veel komt er weer uit. Ik heb zoveel respect zoals je maar vrolijk blijft en bijna altijd lacht. Kleine meid ik ben super trots op je en hou oneindig veel van je. 

8 jaar geleden

Sjeetje pittig zeg wat jullie meemaken! Sterkte en hopelijk snel duidelijkheid over de reden van t spugen (Reflux?) en dat t maar gauw de goeie kant op mag gaan.

Wat een leuke meid en wat fijn dat ze ondanks alles zo vrolijk blijft. Vervelend dat er nauwelijks voorlichting is. Liepen wij destijds ook tegenaan toen onze dochter in een spreidbroek terecht kwam. Gelukkig was zij er na drie maanden vanaf, maar ik kan jouw gevoel heel goed begrijpen. Succes en sterkte voor je meisje. Hopelijk weet de kinderarts meer!