{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ondanks 2prachtige gezonde meiden, vraag ik me af hoe hij ons dit heeft kunnen aandoen!

Verlaten worden in een zwangerschap is niet niks.. het genieten van me buik was er niet het enige wat er was.. was klussen en zorgen dat ik me hoofd boven water hield.

Afbeelding blog 'Ondanks 2prachtige gezonde meiden, vraag ik me af hoe hij ons dit heeft kunnen aandoen! '

Lang heb ik me afgevraagd waarom en heb ik dit verdient.

Nu weet ik dat het zo heeft moeten zijn maar dit gevoel is 3maanden anders geweest. 

Ik raakte zwanger van de man van mijn leven, oke de omstandigheden waren niet helemaal top aangezien hij in relatie zat. 4jaar rommelde we wat aan, hij zei weg te gaan bij haar dit deed hij ook. Hij zei altijd het is geen liefde maar makkelijk, stom dat ik was trapte ik steeds in zijn mooie gelul. 

Hij ging volledig voor me, voelde me fantastische al moest een hoop gebeuren. Bij hem moest er geklust worden want we zouden immers daar gaan wonen. Alleen naar mate de tijd verstrekte gebeurde er weinig hij stelde het uit de weken tikte voorbij en ook prive kreeg ik het aardig te verduren door zijn stommiteiten al vergaf ik het hem steeds weer. 

Tot het moment dat ik ging twijfelen aan zijn oprechtheid richting ons toe..,al ging hij met elke controle mee zocht hij haar eerste pakje uit der naam voelde aan mijn buik enz twijfelde ik of hij dit allemaal wel wilde. Het moment dat ik 23 weken was en mijn dochters en mijn flat op zijn kop stond ingepakt en wel ging het mis. Hij nam afstand en wist niet goed hoe of wat.. zat ik dan met dochter van 7 zonder slaapkamer zonder fatsoenlijk huis.. na een gesprek met hem zei hij bindingsangst te hebben zo erg dat hij nachtmerries had enz. Diep in me hart wist ik dat hij loog dus accepteerde ik ze slappe gelul niet en vroeg hem te vertrekken en nooit meer terug te komen. 

Zaten we dan in half huis, dochter geen eigen kamer meer niks. En nu.. als speeer klussen! Vriendinnen vrienden en fam hebben me geholpen. 

Na een paar weken kwam ik erachter dat hij al vrij snel weer met zijn ex was, tja dit was te verwachten want het is makkelijk als iemand je bier en alles haalt. Hier was ik nog het minst boos over.Zijn huidige partner kan geen kinderen krijgen hij heeft al kinderen van een andere vrouw. Zijn ex was toen der tijd zo jaloers dat hij met mij verder zou gaan, dat ze psygische rare gedachtes kreeg! Achteraf hoorde ik dat ze iemand had ingehuurd om mij(terwijl ik zwanger was) te laten omleggen..ik was niet bang meer in shock dat een vrouw die zelf dolgraag kinderen wilt maar dit niet kan deze zieke gedachtes kan hebben. Uiteindelijk is der plan mislukt en heeft ze nooit het lef gehad om als volwassen vrouw bij me aan te bellen.

Dit was voor mij een inkeer want hij bleek dit te weten al die tijd en had het verzwegen en ondertussen woonde hij binnen week met haar samen(niet ingeschreven want dan krijgt hij bindingsangst)

Ik moest klussen slaapkamers maken voor ons. Een veilige stabiele basis maken. Dit was zwaar tot 32 weken ben ik bezig geweest dag in dag uit.

3dagen heb ik kunnen genieten van mijn zwangerschap want helaas werd ik toen opgenomen met zwangerschapsvergiftiging, was zo boos op hem hoe kon hij en dan ook nog zo makkelijk afstand doen van zijn kind maar ook tegen andere heel ander verhaal ophangen.. 

ze hebben mijn zwangerschap kunnen rekken tot 34 weken(binnenkort hier andere blog over) 

Hij was er niet bij, we hadden/hebben geen contact en ik zat nog vol woede.. tot het moment dat mijn oudste dochter bij de couveuse van de jongste stond.. dit moment vergeet ik nooit meer want toen kwam de knop! 

Ik kan dit alleen, het zijn hun 2 en ik! Hij hoort hier niet bij! Wij met zijn 3! 

Dit heeft moeten gebeuren om hem los te kunnen laten! Al is het zwaar geweest 4weken ziekenhuis in en uit rennen in je eentje omdat ze prematuur/dysmatuur is. Ben ik blij dat ik een gezonde dochter heb en hier op tijd achter ben gekomen. Het verdriet dat mijn dochter geen vader zal hebben word al minder. En ik hoop oprecht dat hij gelukkig is. Later mag ze zelf de keuze maken of ze hem wilt leren kennen, daar hou ik der niet in tegen en zal ik achter der staan. Voor nu laat ik het zo omdat ze een veilige stabiele basis nodig heeft en ik vind dat hij met zn huidige vriendin niet kan bieden, hij drinkt zei wilde mij zwanger dood hebben. Dus ik pas voor contact met zijn dochter. Of ik hier goed aan doe geen idee maar t voelt voor mij tegenover mijn dochter wel beter! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je