{{ message.message }}
{{ button.text }}

Once upon a time... Kinderkamer inrichten.

Retro & sprookjesfiguren zijn helemaal hot op het moment. Laat je erdoor inspireren bij het inrichten van de kinderkamer.

Afbeelding blog 'Once upon a time... Kinderkamer inrichten. ' Achtergrond blur afbeelding

Once upon a time… Retro & sprookjesfiguren zijn helemaal hot op het moment. Laat je inspireren door de sprookjes van de Gebroeders Grimm, prachtige illustraties met een vintage touch uit het prachtige sprookjesbos.

Herleef de momenten van vroeger, voorlezen of voorgelezen worden uit die grote zware boeken. Ik kan het me zelf nog goed herinneren, de boeken waren altijd een beetje stoffig en mijn opa vond ze mooier als ik zelf.

Voor de inrichting van kinderkamer en babykamer heeft Dreumes enZo de leukste figuren uitgezocht om zo een prachtig geheel te gaan creëren. De magische aankleedkussenhoes “Zoete Nachtegaal” of Organic Cotton met uiltjes. Ook roodkapje is goed vertegenwoordigd bij ons. Je kleintje verwennen met mooie spulletjes om ze heen.

De kamer van mijn eigen dochter is een waar sprookjespaleis op het moment, jammer dat ze er zelf nog niet zoveel van mee krijgt. (ze is pas 4.5 maand) Het plaatje op het dikke boek van Jip & Janneke wat ik bij haar geboorte direct heb aangeschaft, vind ze veel interessanter.

Superzachte lakens, warme dekens, hippe kapstokjes en lieve led nachtlampjes. En in alles proef je de subtiele boventonen uit de sprookjes van vroeger. Kinderkamer inrichten? Kijk eens bij ons in de webshop Dreumes enZo voor inspiratie.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je