{{ message.message }}
{{ button.text }}

Olvarit zoekt testmoeders!

Mijn eerste hapjes wil met testmoeders met baby’s tussen de 2 en 5 maanden dit project starten. Baby's mogen Mijn eerste hapjes uitproberen.

Afbeelding blog 'Olvarit zoekt testmoeders!'
Na ongeveer drie maanden zal je baby laten merken dat hij/zij toe is aan iets nieuws, een andere voeding. Olvarit Mijn eerste hapjes heeft voor deze leeftijden een uitgebreid assortiment met lekkere babyhapjes, in veel verschillende smaken! Begin daarom met eenvoudige en pure smaken, en later smaakcombinaties. Zo went je baby langzaam aan vast voedsel en een reeks aan nieuwe en verschillende smaken. De hapjes bevatten geen conserveermiddelen, maar waarom blijven de potjes dan zolang houdbaar? De hapjes worden na bereiding verhit op een zeer hoge temperatuur. Door middel van het velen draaien van het potje gaat de lucht eruit, en zo blijven de hapjes lang goed.

Testmoeders gezocht!

Wij zoeken testmoeders met baby's van tussen de 2 en 5 maanden die Mijn eerste hapjes willen testen, waarin baby’s de kans krijgen om deze lekkere hapjes te proeven. Aan het begin ontvang je een pakket met de volgende producten daarin: - 6 potjes Olvarit Mijn eerste hapjes - 1 boek met gedetailleerde informatie over deze spannende fase in het leven van een baby - 1 x projectboek met belangrijke informatie Om door te geven aan andere ouders, bijvoorbeeld aan je vrienden of vriendinnen: - 12 potjes Olvarit Mijn eerste hapjes - 5 tot 10 boeken met gedetailleerde informatie over babyvoeding om uit te delen aan je vriendinnen die baby’s in dezelfde leeftijd hebben. Meedoen? Lees hier meer!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je