{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ojeeee voor het eerst logeren!

Begin December gaan de kids bij opa en oma logeren. En ik vertrouw mij ouders blindelings maaaaaaar ergens vind ik het toch wel spannend....

Afbeelding blog 'Ojeeee voor het eerst logeren!'

Binnenkort gaan de kids logeren daar is helemaal niks mis mee. Behalve dat ik me nu al druk zit te maken pfffff. Wat moeten ze meenemen is het niet te vermoeiend voor me ouders. Dadelijk missen de kids ons, stel dat ze snachts wakker worden in een andere omgeving hoe zullen ze dan reageren. Geloof me er is totaal geen reden voor paniek hoor want als er 2 mensen zijn die ik me kids volledig toevertrouw zijn dat wel me ouders. Dus daar ligt het niet aan. Zou dit dan toch dat moedergevoel zijn? Dat gevoel waarvan ik dacht het nog niet volledig onder de knie te hebben..... Ach ja 1 troost ik heb nog iets meer als een maand om me op dit logeer partijtje voor te bereiden. Maar tot die tijd zullen er tig vragen door me hoofd blijven spoken ben ik bang.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je