{{ message.message }}
{{ button.text }}

Of was het opa?

Luiers luiers luiers

Afbeelding blog 'Of was het opa?'

Luiers, ik weet niet hoe jullie ze ervaren of merk gebonden zijn. Voordat onze uk kwam dacht ik; boeiend ik neem de goedkoopste. Het zal wel niet uitmaken. Als baby kom ik nog uit het tijdperk katoenen luiers met plastic broekje. Deze werden uitgespoeld in de toilet. En aan het einde van de dag gingen ze massaal in de wasmachine. Soms wel 10 op een dag. Ik merk het nog aan mijn ouders wanneer ze hier zijn. Mijn vader geeft onze dochter ieder 1,5 uur een schone luier.

Ik ben inmiddels een echte pamper fan. Overdag de simply dry. Deze zijn een stuk goedkoper. Kwalitatief ook wat minder maar ik betaal voor maatje 4 nooit meer dan 17 cent. In de nacht de simply dry. Het lukt me om hier max 20 cent voor te betalen. Soms heb ik nog etos eigen merk. Ze zijn wat meer plastic- achtig en ik vind bij een volle luier dat je dat ook ruikt. Ze broeien wat meer. Nu heb ik de eerste vier maande van het leven van onze uk, haar dagelijks moeten laxeren. Dus drie dunne poepluiers op een dag was heel normaal. Desondanks en met een beetje hulp van de fantastische cavilon duurzame barrier creme, niet een vlekje luieruitslag. Of was het toch opa die maar bleef verschonen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je