Snap
  • Baby
  • Mama
  • Babyspullen
  • kraamcadeau

Oef wat vind ik dit cadeautje lelijk

sorry als dat heel verwend klinkt
6 jaar geleden

Ik moet direct denken aan de pastelgele babyskipak met hondjes en poesjes erop... zo spuuglelijk! (Gekregen bij de geboorte van mijn schoonzus ) En inderdaad hooguit twee keer gedragen, maar wel een foto van gemaakt. En later gedoneerd voor een goed doel. Ook mijn schoonmoeder heeft heel lang kleding voor onze dochter gekocht die ik absoluut niet mooi vond. Ze stelden elk jaar opnieuw voor om haar winterjas te kopen... dan werd het hoogroze met een hoog roezelgehalte. Ik heb het wel een keertje uitgespoken naar mijn schoonmoeder toe. Nu vraagt ze af en toe wat ik nodig heb voor mijn dochter en ze weet inmiddels zelf ook wel dat onze dochter het liefst 'stoer' draagt, dus geen roezeltjes, kant en zuurstokroze.

6 jaar geleden

Komt uit een goed hart en is goed bedoelt...die paar keer dat ze het aan heeft, niet te moeilijk over doen. Vaak maakte ik een foto ervan, of trok ik het aan wanneer we bij diegene op bezoek kwamen. Of een keer thuis wanneer we een lekkere bankhangdag hadden... de keren zijn op 1 hand te tellen. Maak je maar eerder zorgen wanneer ze in 'maten' terecht komen die ze langer als een jaar kunnen aanhebben of wanneer ze zelf een eigen 'kledingsmaak' gaan ontwikkelen...Op dit moment heb ik hier een suikerspin rondlopen.. haar schoenen, sokken, beenwarmers, legging, rokje, shirt, sjaal,muts, jas ...alles in het 'roze'...niet een klein beetje roze maar 99% roze...uiteraard in 10 'verschillende' roze tinten bij elkaar. Vreselijk!! Ik heb er niks meer over te zeggen.

6 jaar geleden

Sommige kleren wel dan deed ik ze aan maakte een foto om te laten zien aan diegene hoe mooi het stond en dan nooit meer aan ergens achterin de kast leggen en och ze is te groot ervoor das jammer?

6 jaar geleden

ik zou het juist aandoen .ik vind het al super lief dat iemand de moeite neemt om iets te breien voor mijn zoontje .iedereen kan iets kopen is ook zo gedaan .maar breien kan niet iedereen dus dan waardeer ik de moeite die iemand gedaan heeft .?