{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oef wat vind ik dit cadeautje lelijk

sorry als dat heel verwend klinkt

Afbeelding blog 'Oef wat vind ik dit cadeautje lelijk' Achtergrond blur afbeelding

Ik zou mij zelf niet als verwend omschrijven, maar als het om Leah gaat wel een beetje. Ik mag bijvoorbeeld graag mooie kleren voor haar kopen. Dat is echt mijn nieuwe hobby. Dat gaat soms ook wel ver, want eigenlijk wil ik niet eens dat haar vader iets voor haar koopt of haar aankleedt. Ik vind dat hij echt een slechte smaak heeft als het om kinderkleding gaat. Hij maakt zulke rare combi's: zo gaat mijn meisje niet de deur uit.

Nu kwam laatst de tante van mijn vriend op bezoek. Het is al al een dametje op leeftijd en ik vond het zo fantastisch dat ze de moeite nam om ons meisje te bewonderen. Echt heel leuk! Ze had ook een cadeautje mee voor Leah. We opende het pakje en wat zat erin? Een zelfgebreide trui. Ik ken eigenlijk helemaal geen mensen meer die nog breien, maar zijn tante dus wel. Om eerlijk te zijn vond ik het truitje echt zo lelijk. Ik bedoel ik waardeer ontzettend de moeite die ze heeft genomen, ik vind het echt heel lief. Maar het is gewoon totaal niet mijn smaak.

Mijn vriend vond het prachtig en wil nu de hele tijd dat Leah dat truitje aandoet, maar ik wil dat dus eigenlijk niet. Ik heb zelfs al gedacht om het stiekem in de droger te stoppen zodat het krimpt en ze het niet meer past, maar ik begrijp zelf ook wel dat dat te ver gaat. Nu hoop ik maar gewoon dat Leah snel weer een maat groter draagt en we dit dus gewoon kunnen bewaren voor later (lief hè dat je toen een zelfgebreide trui van tante kreeg). Oeps ik voel me echt slecht nu ik dit schrijf. Zijn er meer moeders die dit hebben gehad?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je