{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ode aan mijn boobies

Naast dat het voor de voeding heel belangrijk is hebben mijn boobies nog veel meer functies voor onze kleine jongen. Als hij verdrietig is dan zijn ze er voor hem om te troosten. Kan hij niet in slaap komen dan zijn ze daar om er voor te zorgen dat hij in slaap valt. En mocht hij te onrustig zijn om lekker te kunnen slapen. dan wordt hij in slaap gesust alleen al door de aanraking van mijn borst tegen zijn wang.

Afbeelding blog 'Ode aan mijn boobies' Achtergrond blur afbeelding
De borsten zijn wel een van de meest besproken punten van het vrouwelijk lichaam. Ik kan met trots zeggen dat ik helemaal idolaat ben van mijn boobies.  Sterker nog ze zijn noodzakelijk geworden. Als bijna 6 maanden krijgt mijn ventje borstvoeding en ik ben nog lang niet van plan om te stoppen. Het is de beste voeding voor je kleintje. Het is altijd op de juiste tempratuur met de juiste hoeveelheid voedingsstoffen en altijd al klaar voordat je kleine honger krijgt. Naast dat het voor de voeding heel belangrijk is hebben mijn boobies nog veel meer functies voor onze kleine jongen. Als hij verdrietig is dan zijn ze er voor hem om te troosten. Kan hij niet in slaap komen dan zijn ze daar om er voor te zorgen dat hij in slaap valt. En mocht hij te onrustig zijn om lekker te kunnen slapen. dan wordt hij in slaap gesust alleen al door de aanraking van mijn borst tegen zijn wang. Zo zie je maar weer. Voor de man zijn die boobies een pronkstuk om tegen aan te kijken, maar ik weet nu waar ze echt voor dienen. Ze zijn het beste stuk gereedschap aan je lichaam voor je kleintje. Geen een ding heeft zoveel verschillende functies en weet ze ook allemaal te volbrengen met topprestaties. Ik draag mijn boobies met trots wetende dat ik nooit mijn kindje had kunnen opvoeden op de manier dat ik graag wil zonder ze. Boobies bedankt jullie zijn top.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je