Snap
  • Baby
  • Zwanger

'Nutricia voor jou' app: voor tijdens de zwangerschap én na de geboorte

'Nutricia voor jou' geeft je veel informatie en tips over je zwangerschap. Is je kindje geboren, dan vind je hier antwoord op vragen over voeding, groei en ontwikkeling. De functies in de app passen zich aan jou aan. Als je partner, de oppas of familie voor je kindje zorgen, kunnen zij ook de voedingen van je kindje vastleggen. Zo ben je altijd op de hoogte van voedingen en ontwikkelingen. Bijzondere momenten van je kindje leg je vast in de app om te delen met vrienden of om zelf te bewaren.

Tijdens je zwangerschap

Je bent zwanger, een spannende maar vooral mooie tijd. Met 'Nutricia voor jou' weet je altijd wat je wel en niet mag eten tijdens je zwangerschap. In de handige zwangerschapskalender hou je de groei en ontwikkeling van je kindje bij. Van week tot week lees je alles over je zwangerschap.

Na de geboorte

Vanaf nu helpt de app je bij al je vragen over de voeding en ontwikkeling van je kindje. In de app hou je eenvoudig een voedingsschema bij. Mijlpalen in de ontwikkeling van je kindje leg je eenvoudig vast in de app om te delen met vrienden en familie. Als je vragen hebt over ontwikkeling of voeding dan kun je altijd met 1 druk op de knop contact opnemen met de Nutricia Kindervoeding Service.

Vele functies

In de app kun je ook een groeicurve bijhouden, de Kwaaltjeskoffer helpt je babykwaaltjes te herkennen, en in de Speelhoek heb je de favoriete kindermuziek van je kindje bij de hand. Het leuke is dat je hier onbeperkt gebruik van kunt maken! Omdat muziek erg belangrijk is in de ontwikkeling van elk kind, heeft de app diverse kindermuziek, waaronder de nieuwe kinderliedjes van zangeres Do (niet in de winkel te koop!). De playlist kun je zelf samenstellen, zodat de favoriete muziek van je kindje altijd bij de hand is - van wiegeliedjes tot meezingliedjes.

Download de app

Klik hier om de app in de Play Store te downloaden
Klik hier om de app in de App Store te downloaden

Impressie

9 jaar geleden

Ik heb de app al een tijdje, zeker fijn. Vooral het bijhouden van de groeicurve is heel handig.

9 jaar geleden

Ik heb de app al een tijdje en kwam net dit artikel tegen. Het is een fijne app, ik kan er vanalles in bijhouden. Zeker aan te raden