Snap
  • Baby
  • Voeding
  • post_short

nuna zaaz

Wie heeft de nuna zaaz kinderstoel?

Hallo allemaal,

Zijn hier toevallig moeders die de nuna zaaz kinderstoel gebruiken? Wat zijn jullie ervaringen? Ik wil er misschien één aanschaffen.

7 jaar geleden

This high chair was a disaster for us. It has such a design that when baby moves his legs can get stuck on the sides and baby is hurt. Also cleaning baby sit was not very easy and belts are not convenient. But the most important is that baby regular got hurt in this chair and as result was scared of it. Had to get rid of it. Worst purchase ever

10 jaar geleden

Tot nu toe bevalt de nuna zaaz prima. Ik heb er een Tiamo stoelverkleiner in. Past goed genoeg en heeft gaten in de rugleuning voor de bandjes van het tuigje.

10 jaar geleden

:-)

10 jaar geleden

Oh zo eentje heb ik er ook, doorgegeven gekregen van de buuv. Ik gebruik hem voor de tuintafel. Eentje van de prenatal geloof ik. Afgelopen zomer was mijn zoontje net te klein. Hij kon er wel goed in zitten hoor, maar hij zat net te laag. De tafelrand kwam zeg maar tot aan zijn schouders, dus hij zat met zijn kin op tafel. Voor eten niet handig, maar afgelopen zomer deden we zijn eten nog lepelen. Dus dat ging prima. Heb ook dat opzetstoeltje van Stokke. Werkt ook prima. Die ligt standaard achter in de auto voor als we ergens zijn waar geen kinderstoel aanwezig is.