{{ message.message }}
{{ button.text }}

nu al een ontwikkelingsachterstand

onze kleine man heeft een ontwikkelingsachterstand en ik kan dat op een of andere manier geen plekje geven

Afbeelding blog 'nu al een ontwikkelingsachterstand' Achtergrond blur afbeelding

he bah!! deze mama maakt zich zorgen over haar kleine man van bijna 4 maanden. ons Binkie was dysmatuur met zijn geboorte en had natuurlijk alle energie nodig om aan te sterken en "vet" te kweken, maar nu zijn we er achter gekomen dat hij toch wel een achterstand heeft in zijn ontwikkeling. hij is bijna 4 maanden en kan in buiklig zijn koppie nog niet goed omhoog houden, heeft het schrikreflex nog teveel voor een kindje van deze leeftijd neemt zijn hoofd niet mee als je hem aan zijn handjes omhoog tilt. hij lijkt met zijn bovenlichaam aan de de ondergrond vastgeplakt te zitten. gelukkig maakt hij wel oogcontact en geluidjes. we hebben oefeningen gekregen van de kinderfysio zij heeft hem nauwkeurig onderzocht en we moeten hard aan de bak! ik vind het echt vreselijk en maak me grote zorgen! ik ben sinds deze week weer aan het werk ( ben assistente op het consultatiebureau) en ik heb heel veel 4 maanden kindjes voorbij zien komen die al zoveel meer kunnen dan onze bink ooh wat maakt mij dat verdrietig onze bink blijft er wel vrolijk onder tja hij weet niet anders natuurlijk. Ik had al snel zo'n onderbuikgevoel dat de ontwikkeling van hem niet goed zat ook aangegeven bij het cb het duurde ff voor ik doorgestuurd werd maar gelukkig is het gelukt. op 1 of andere manier kan ik er niet zo goed mee omgaan dat juist mijn kind een achterstand heeft en voel ik soms een soort van medelijden naar hem toe ik maak me waarschijnlijk veel te veel zorgen. soms denk ik ach wat maakt het uit hij komt er wel! en soms laat ik even mijn tranen rollen, maandag komt de fysio weer Binkie moet dan eigenlijk "al" 5 minuten in buiklig zijn hoofd op houden helaas dat lukt nu nog "maar"2 minuten............

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je